Кус-кус мароканський з яловичиною main image main image Кус-кус мароканський з яловичиною

Чим особливі страви з кус-кусу? Самостійні страви та гарніри з крупи кус-кус відрізняються високими поживними та особливими смаковими якостями.

Крупа чудово поєднується з різними видами м’яса та риби, грибів і сиру, овочів і фруктів, причому не тільки свіжих, а й сушених.

А готується вона переважно з додаванням великої кількості східних спецій, різних овочів, горіхів та родзинок.

Включають крупу навіть до складу салатів і десертів.

Кожна кулька в страві просочується соком продуктів, з якими готується, та в результаті зберігається розсипчаста структура каші.

При цьому вона дарує не тільки неймовірну смакову насолоду, а й масу енергії та корисних речовин, включаючи надзвичайно важливі для організму людини вітаміни й мікроелементи.

Що являє собою крупа кус-кус? Основний компонент цієї каші – крупа кус-кус.

Вона й досі займає чільне місце в кухнях народів Східної Азії та Марокко.

Виробляється кус-кус із твердих сортів пшениці або навіть з манки.

Найпростіший спосіб її виготовлення, який застосовувався в давні часи, - це зволоження крупинок манки топленим маслом чи солоною водою із наступним ліпленням з них невеличких кульок.

Зовні вони схожі на круглий рис і мають розмір 1-2 міліметри.

З середини минулого століття кус-кус почали виробляти промислово.

Сьогодні для виготовлення цієї крупи вже застосовується ячмінь та рис, але пшениця залишається основною сировиною для даного продукту.

Який склад каші з кус-кус ЇDLO? Ця страва відрізняється не тільки застосуванням екзотичної крупи, а й наявністю в ній 14 компонентів, підібраних та поєднаних з особливим смаком та натхненням.

В тому числі до складу пакуночка з кус-кусом марокканським від ЇDLO обов’язково входить традиційний для цієї страви продуктовий набір.

Один із основних інгредієнтів – високоякісне яловиче м'ясо, попередньо зварене й висушене.

Соковитим кус-кус стає завдяки овочам, таким як цибуля, морква, помідори, перець і кабачки.

Смаку та аромату страві надає букет із суміші спецій, марокканської солі, сушеної петрушки та часнику.

В страві застосовані виключно натуральні сушені продукти.

Метод їх сушки дозволяє зберігати якість, свіжість, смак, аромат і поживні речовини кожного компоненту страви, не застосовуючи для цього жодні консерванти, фарбники, підсилювачі смаку та ГМО.

Як готувати і вживати цю страву? Перед тим, як готувати кашу, вміст пакуночка слід добре струсити.

Це дозволить не тільки більш рівномірно розподілити компоненти страви, а й звільнити доступ волозі до кожного з них.

Після цього пакунок потрібно відкрити, влити в нього 300 мл окропу, все старанно перемішати й щільно закрити застібку zip-lock.

Тепер залишиться поставити страву достигати прямо в упаковці, для чого достатньо 10 хвилин.

Оскільки пакунок має розширене денце, він добре зберігає стійкість.

В якості тарілки для споживання страви зручно використовувати саму термоупаковку.

Вмісту одного такого пакету досить для повноцінного насичення дорослої людини під час сніданку, обіду чи вечері.

Кус-кус марокканський з яловичиною або інші страви з м'ясом від ЇDLO – це здорова їжа, яка ідеально й швидко втамує голод.

І хоча в самому Марокко така страва традиційно готується лише в святий день, тобто в п'ятницю, для нас ЇDLO робить її доступною в будь-який день і в будь-якому місці, навіть у зовсім непристосованому для гурманів.

Фото и видео