статтi
статтi
25 березня, понеділок
Ашберн
Вхід

Рецепт приготування стручкової квасолі

Рецепт приготування стручкової квасолі

Складові:.

- стручкова квасоля - (400 гр); - червона цибуля - 1 шт; - оливкова олія - 3 ст.л .; - паприка, перець чилі, сіль.

У киплячу підсолену воду кидаємо квасолю і після повторного закипання варимо 5 хвилин.

Чистимо цибулину і ріжемо тонкими півкільцями.

Червону цибулю слід вибрати більш м'якого смаку і яскравого кольору.

Зливаємо гарячу воду з квасолі.

На сковорідці розігріваємо оливкову олію і відправляємо туди цибулю.

Пасеруємо пару хвилин, помішуючи.

Посипаємо дрібкою гострого перцю і 1/2 ч.л.

паприки.

Потім додаємо в сковорідку квасолю, перемішуємо і смажимо на середньому вогні все разом хвилини 3-4.

Готово!.