Під Києвом пройде Мотофестиваль "Heady wind" та шоу коней
Під Києвом пройде Мотофестиваль "Heady wind" та шоу коней

Під Києвом пройде Мотофестиваль "Heady wind" та шоу коней

Князівство Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує 19-21 липня здійснити незабутню подорож у часі в епоху відважних лицарів і провести ці дні в Древньому Києві в Князівстві Київська Русь.

Всіх байкерів, любителів мотоциклів, а також бажаючих незабутньо провести вихідні очікує яскравий другий Мотофестиваль «Heady Wind».

У Князівстві Київська Русь можна буде пройтися вуличками середньовічного міста, побачити дерев'яні оборонні споруди, садиби киян Х-ХII століть, відтворений перший християнський храм на Русі, насолодитися експозиціями під відкритим небом і в музеях, побачити колоритних жителів Середньовіччя або навіть покататися на коні з Княжої стайні.

Протягом трьох днів відвідувачі не тільки побачать Стародавній Київ, а й стануть частиною історії, відчують його дух.

Крім знайомства з нашою історією, на гостей Древнього Києва 19-21 липня чекає насичена програма, яка буде цікава всім, від діток до дорослих, і жінкам, і чоловікам.

У п'ятницю, 19 липня, в Древній Київ почнуть з'їжджатися байкери з різних куточків України та зарубіжжя.

Традиційно буде організована мотоколона з Києва.

О 18:00 всі бажаючі долучитись зустрічаються біля Видубицького монастиря (вул.

Видубицька, за мостом ім.

Патона на виїзді з центру).

Старт колони о 19:00.

А супроводжують колону – як завжди мужні, сміливі, відповідальні професіонали Мотобата.

У п'ятницю, 19 липня, в Древньому Києві почнеться почнеться програма на головному ристалищі з 20:00 і триватиме до пізньої ночі.

Почнуть дійство молоді таланти і досвідчені музиканти.

А на десерт - божевільні та запальні Pochep Beat.

На сцені фестивалю - «Людина року», «Краща скрипка Європи», що виконує твори в стилі «симфонічний рок».

Любителі якісної музики - це для вас.

Також на чоловіків очікує подарунок - танці від струнких і запальних дівчат.

Як гудзики, будемо відриватися, скільки вистачить сил! Для зручності гостей на території облаштовані чисті туалети, душі, і звичайно ж - працюватимуть точки харчування зі смачними стравами, м'ясом з багаття і напоями.

У суботу, 20 липня, фестиваль продовжиться.

Древній Київ відкриється для відвідувачів з 10:00, а після 11:00 розпочнуть працювати музеї, експозиції, локації, майстер-класи та інші розваги.

А близько 14:00 на головному ристалищі почнеться урочисте відкриття з історичними персонажами, кінними виступами і самим князем київським Володимиром Великим.

Гості зможуть взяти участь у веселій активній програмі, приєднатися до перетягування каната і танцювальним флеш-мобам.

До 19:00 на гостей чекають видовищні дійства на головному ристалищі: кінні шоу, театралізовані програми, ігри з глядачами і флеш-моби, показ коней історичних порід і багато іншого.

Також в суботу на Дитинці Києва можна буде насолодитися показом умінь і талантів дитячого мотоклубу з Білорусі (Мінськ) та інших колективів.

Потішні мотособаки, захоплюючі кінно-трюкові програми і забавні поросята подарують гостям незабутні враження.

У Древньому Києві кожен може вибрати заняття до душі: постріляти з лука, приміряти костюм часів Київської Русі і провести фотосесію, покататися на конях верхи або в екіпажі, викарбувати монету «на щастя», відпочити на березі мальовничого Лісового озера, політати на канатному спуску «Політайло», взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Також можна буде придбати на ярмарку майстрів або виготовити самому оригінальні сувеніри.

Скуштувати дуже смачних страв, приготованих як за сучасними, так і за середньовічними рецептами, можна в Княжій корчмі, в питній «25 рун» і в альтанках на території.

А для того, хто хоче продовжити свій відпочинок ще на день, є можливість залишитися на ніч в будинку готельного типу «4 кімнати» і в хостелі, попередньо забронювавши місця.

З 19:00 до 22:00 програма продовжиться на амфітеатрі і плавно перейде близько 22:00 в запальний танцпол з виступом Dj Наташа Ростова.

Музика та танці триватимуть допізна.

Друзі та партнери фестивалю: поліграфічна компанія Gala Print, команда професіоналів по Польотам на параплані, Радіостанція «Київ 98 ФМ» та інші ЗМІ, екіпаж яхти «Надія», МСС Chopper Brothers і безліч інших.

У неділю, 21 липня, на гостей чекає шоу-програма «Світ коней», яка розпочнеться о 14:00.

Гостей чекають захоплюючі кінні виступи, презентація коней унікальних історичних порід, верхова стрільба з лука від кращих кінних лучників країни і можливість провести день в атмосфері Київської Русі, самому ставши частиною середньовічного міста - Стародавнього Києва.

Древній Київ розташований недалеко від Києва сучасного - в 45 хвилинах їзди - в селі Копачів Обухівського району Київської області.

Ціна вхідних квитків:.

19 липня: повний квиток для чоловіків - 250 грн.

(квиток дійсний на 3 дні 19, 20 і 21 липня), для дівчат – 100 грн., для пенсіонерів та студентів – 150 грн., для дітей шкільного віку - 60 грн., дошкільнятам - безкоштовно.

20 липня: повний квиток - 200 грн., для дівчат на мотоциклах – 100 грн., для пенсіонерів та студентів – 150 грн, для дітей шкільного віку - 60 грн., дошкільнятам - безкоштовно.

21 липня: для дорослих - 170 грн., для пенсіонерів і студентів - 150 грн., для дітей шкільного віку - 60 грн., дошкільнятам - безкоштовно.

Маршрутки курсують від станції метро «Видубичі» згідно розкладу на сайті parkkyivrus.

Источник материала
Поделиться сюжетом