16 апреля, вторник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Імідж «сильної руки» незабаром гратиме проти Зеленського
Імідж «сильної руки» незабаром гратиме проти Зеленського

Імідж «сильної руки» незабаром гратиме проти Зеленського

Після нетлінки за участю секретаря Бориспільськоі міськради Годунка: «вийди звідси, розбійник.

Exit» президента Володимира Зеленського прорвало і інакше із чиновниками різного штибу він не спілкується.

Так, меру Дніпра Філатову був поставлений ультиматум, що або 14 вересня урочисте відкриття мосту, або - заява за звільнення за власним бажанням.

Очільник Запоріжжя має дедлайн до 15 жовтня, щоб власноруч побороти наркотики і амброзію.

А Миколаїв публічно назвали бандитським містом і його чиновників поголовно бандитами...

А якщо щось піде не так, можна завжди зателефонувати Баканову в СБУ, щоби той перевірив «чертА»..

За два тижні майже десять епізодів серіалу «Зеленський проти регіонального чорта».

По ходу інстаграмопідкований і диджиталізований Зеленський на другому місяці президентства вирішив повернутися до улюбленої теми українців — показати сильну руку.

Це так лягає на масове бажання помсти і розправи над старими скислими політиками «зробимо їх разом», що нарід зовсім не турбує хамство гаранта — більше того, вони просять кому-небудь заїхати по пиці.

Почуття народні можна зрозуміти — в глибині душі своєї наші люди мріють про те, щоб бути такими барином і мати змогу помститися невгодним їм, хто не вміє кланятися або сильно образив.

Оце «знай своє місце» дуже розмножений вірус.

Саме тому в топах поваги серед сильних керівників уже багато років незмінно є Олександр Лукашенко, який вміло крутить хвости коровам і викручує при цьому мізки якомусь очільнику Могильовськоі області за неприбраний гній.

Так і наш пересічний маленький українець на субсидії і соціалці мріє не про гідність для себе самого, а про можливість нахамити тому, хто вище його..

Як Бацька.

І тепер уже — як наш Шостий.

Зеленський і його «Слуга народу», як показують фінальні заміри трьох соціологічних контор, потрапили в «десяточку» — людям потрібні спектаклі із виховання.

Потрібне публічне шмагання різками і приниження людської гідності тих, кого в звичайному житті вони змушені поважати за статус, але мріють бодай кнопку на стілець підсунути.

Жорстких лекцій для чиновників Зеленському вистачить для виборів і початкового етапу формування коаліції — далі будь-яке видовище потребує хліба і цибулини.

Зеленський нині так активно оперує прийомом жорсткої руки — частіше ніж у професійного хама Януковича — що це може зіграти проти нього.

Ображений регіональний чиновник ніколи не забуде 5 хвилин публічного сорому, він знайде можливість помститися за образу.

А от із Зеленського згодом спитають і за в.

голови ДФС Власова, і за чорта Годунка і за мерів кількох міст, яких обирали містяни і живуть вони із амборозією дуже далеко від ОПУ.

За мімікрією під сильну руку мають обов`язково бути сильні рішення, але численні інтерв`ю найближчого оточення президента кажуть, що та сама команда ЗЕ не усвідомлює, що їхатиме зовсім не в ультрамодній Tesla, а в неоковирному вантажному БеЛАЗі.

У команди ЗЕ не буде можливості обнулити невдачу президентства поверненням у комедійний жанр.

Втім, сам Володимир Олександрович одне очікування виправдовує сповна — він дуже швидко вчиться поганому.

Що гідність і повага до людини не є універсальним правом кожного, а є привілеєм, виданим із посвідченням президента.

Що владі, чиновникам, міністрам — їм усім треба рубати руки і тілесно карати.

Що корупція є лише у владі, а те, що виростає вона у загрозу із побутової: дитинку прилаштувати у дитсадок, в медичний університет за сало вступити — це ні, це особиста і недоторкана справа людей.

«Сильна рука» Зеленський балансує, бо поруч із оцінками, що всі ідіоти, заграє із відвертим популізмом — «а давайте скасуємо комуналку для тих, кому за 70».

Заява зайшла гарна, але я із задоволенням оціню рівень скиглення, хто взимку із не особливих категорій отримає платіжку, де і за все треба платити, І за тих, кому за 70.

Сильна рука Зеленського протриває до того часу, коли треба буде, не дай Боже, наступити на чиїсь особисті права чи свободу слова, чи бодай вступити у перше публічне протистояння із таким же харизматичним персонажем.

Після медового місяця із народом прийде час «не зійшлися в побуті», а скористаються тим ті, хто системно ворогів, і союзників в фарш молов.

Це - із старих політиків, і молоді, PhD із політичного виживання отримала.

Источник материала
Поделиться сюжетом