25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Виноградарі облаштували нову смугу для громадського транспорту
На Виноградарі облаштували нову смугу для громадського транспорту

На Виноградарі облаштували нову смугу для громадського транспорту

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 186 днів. За цей час ми опублікували вже 16145 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.


Вздовж проспекту Правди в Києві облаштували смугу для руху громадського транспорту та встановили знаки. Також обладнали вказівниками і виїзди з прилеглих вулиць до магістралі, повідомляє телеканал «Київ».

Загалом цього року у Києві планують облаштувати 50 смуг для руху автобусів, тролейбусів і маршруток. Нині у столиці працюють більше тридцяти смуг для громадського транспорту.

Минулого року на вулиці Братиславській, що на лівому березі Києва, запустили відокремлену смугу для руху громадського транспорту. Також обіцяють, що смуги з’являться на проспекті Гагаріна, Харківському шосе (лівий берег), вулицях Луговій та Івашкевича (правий берег – Оболонь, Виноградар).

Раніше ми писали, що чверть транспортних засобів, які рухаються відокремленими смугами для громадського транспорту, – порушники. При цьому на деяких вулицях смуги чи не повністю зайняті приватними автівками. Такі дані оприлюднив Центр організації дорожнього руху.

Источник материала
Поделиться сюжетом