19 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Золота Дзиґа»: де дивитись пряму трансляцію кінопремії?
«Золота Дзиґа»: де дивитись пряму трансляцію кінопремії?

«Золота Дзиґа»: де дивитись пряму трансляцію кінопремії?

Вже зовсім скоро стануть відомі імена переможців третьої національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Червона доріжка в КВЦ «Парковий» розпочнеться о 16:00.

Нею пройдуть члени Української кіноакадемії, кінопрофесіонали, що претендують на здобуття нагород — актори, акторки, режисери, продюсери, а також інші відомі персони.

Церемонія вручення нагород розпочнеться о 17:00.

Відкриють її вітальною промовою міністр культури України Євген Нищук, Голова Наглядової ради Української кіноакадемії Вікторія Тігіпко та директор Європейської Кіноакадемії, продюсер Європейської кінопремії Маріон Дьорінг.

Цього року Національна кінопремія «Золота Дзиґа» вручається у 20-ти номінаціях.

До минулорічного переліку номінацій додалися ще 2 категорії – «Найкраща пісня» та «Найкращий монтаж».

Також уже другий рік поспіль на церемонії буде вручено приз глядацьких симпатій.

Урочисту церемонію вручення нагород Кінопремії «Золота Дзиґа» проведуть акторка і телеведуча Дар’я Трегубова та журналіст і телеведучий Олег Панюта.

«Золоту Дзиґу» за внесок в український кінематограф кінооператору та члену Спілки кінематографістів України Юрію Гармашу вручатиме віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Серед тих, хто назве зі сцени імена переможців, також Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, лауреат Другої Національної кінопремії, режисер Ахтем Сеітаблаєв, режисер, лауреат Державної премії СРСР, народний артист України Роман Балаян, заслужена артистка України, лауреатка премій «Київська пектораль», «Кіноколо», «Телетріумф» та премії Women in Arts, номінантка на Третю кінопремію «Золота Дзиґа» Ірма Вітовська, актор, музикант, фронтмен гурту «ТНМК» Олег Михайлюта, співак та актор Михайло Хома та інші.

Після урочистої церемонії на офіційній локації Кінопремії КВЦ «Парковий» відбудеться закритий прийом, на якому учасників та гостей пригощатимуть ігристим вином Latinium та коктейлями та коктейлями на основі Рада Преміум.

Dress code для гостей Національної кінопремії: black tie.

Пряма трансляція з Червоної доріжки Третьої Національної кіно премії «Золота Дзиґа» в КВЦ «Парковий» розпочнеться 19 квітня о 16:00, церемонія вручення нагород - о 17:00.

Стежити за перебігом заходу можна буде на офіційному сайті Української кіноакадемії, офіційній сторінці УКА у Facebook та ресурсах jetsetter.

ua, segodnya.

ELLE Україна цього року виступає Генеральним модним партнером церемонії.

Шукайте на сайті найкращі образи з червоної доріжки, імена переможців та інші матеріали по темі.

Источник материала
Поделиться сюжетом