25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кіт Харінгтон розповів про розчарування "Гри престолів"
Кіт Харінгтон розповів про розчарування "Гри престолів"

Кіт Харінгтон розповів про розчарування "Гри престолів"

З моменту виходу фінальної серії "Гри престолів" минуло вже кілька місяців, а шанувальники шоу за мотивами книг Джорджа Мартіна не перестають критикувати шоураннерів, вимагаючи перезняти останній сезон.

Виявилося, що не все схвалювали і виконавці головних ролей: так, Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк, днями розповіла, що хотіла, аби її героїня зустрілася з Серсеєю Ланністер, а вчора свої думки стосовно фіналу висловив і Кіт Харінгтон, виконавець ролі Джона Сноу.

Актор зізнався, що відчув розчарування, коли Короля ночі вбила Ар'я Старк (Мейсі Вільямс), а не він: "В душі я думав: "Я хотів це зробити".

Особливо тому, що мені подобались бійки з Владом (виконавець ролі Короля ночі, каскадер Володимир Фурдик, - ред.), який також грав Білого ходка, з яким я бився у Суворому домі.

Я не зустрічав кращого мечника.

Але це був чудовий сюжетний поворот, і він завершив шлях Мейсі дійсно прекрасним чином", - говорить актор.

А от фіналом Кіт більш-менш задоволений: "Побачити Джона на шляху за Стіну назад до чогось справжнього, чогось щирого чогось чистого з цими людьми, які завжди говорили йому, що його місце серед них – з вільним народом – я відчував, що він нарешті вільний.

Замість того, щоби був закутим у ланцюги і відправленим на Стіну, схоже що він звільнився.

Це було дійсно приємне завершення".

Источник материала
Поделиться сюжетом