25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бекстейдж Ліги Сміху. Кошовий реготав з виступу суперників, а Оля Полякова епатувала "хижою" сукнею
Бекстейдж Ліги Сміху. Кошовий реготав з виступу суперників, а Оля Полякова епатувала "хижою" сукнею

Бекстейдж Ліги Сміху. Кошовий реготав з виступу суперників, а Оля Полякова епатувала "хижою" сукнею

12 грудня у Палаці Україна відбувся гумористичний концерт "Ліга Сміху.

Під час гри команда зірок шоу-бізнесу, у складі якої була, зокрема, співачка Оля Полякова, яка нещодавно розповіла про тантричний секс з Дзідзьо, змагалася проти команди професійних коміків.

ТСН Гламур прогулявся за лаштунками шоу, щоб подивитися, як українські селебретіз готуються до змагання, в якому їм допомагали команди "Ліги Сміху", що вже полюбилися глядачам.

Так, о п'ятій вечора, за декілька годин до початку гри, команди і більшість тренерів вже були на місці в очікуванні останніх репетицій перед виступом.

На вході до залаштунків учасників шоу зустрічала фотозона з логотипом Ліги й новорічною ялинкою.

У просторому холі вже зібралися команди - учасники "Пішло-поїхало" жартували з журналістами, "Театр абсурду "Воробушек" епатував яскравими сценічними нарядами, "VIP Тернопіль" записував жартівливі відео, а чарівні дівчата з "Тріо різні" позували для фото.

Знайти зіркових тренерів вдалося у гримерках на другому поверсі.

Тут вже були відомий танцівник Влад Яма, кварталівець Євген Кошовий.

Продюсер Потап емоційно спілкувався з колегами, в одній з кімнат гримували співачку Надю Дорофєєву, а щедрий актор Стас Баклан роздавав усім охочим реквізитні долари, що були дуже схожі на справжні.

Як виявилося, хтось поставив внизу цілу коробку з цими доларами й лігасмішники жартували, що це їхній загальний гонорар і кожен може взяти собі, скільки він вважає за потрібне.

Незважаючи на те, що до репетиції залишалися лічені хвилини, Влад Яма поспілкувався з журналістами, розповівши про плани на новорічні свята, та прокоментував, чому не показує широкій публіці обличчя свого сина.

Тим часом на першому поверсі вже почалися останні прогони перед зніманнями.

На сцені був, зокрема, і керівник "Студії Квартал 95" Володимир Зеленський.

Також на репетиції прибула співачка Оля Полякова, яка цього року стала тренером-переможцем, здобувши кубок Ліги Сміху разом із командою з Молдови "Стоянівка".

Королева ночі традиційно епатувала нарядом – для виступу вона обрала напівпрозору сукню з леопардовим принтом і чоботи на високих підборах з таким самим принтом.

Коридорами Палацу Україна в очікуванні виступу прогулювалися відомі гумористи Ігор Ласточкін, Юрій Ткач й акторка "Жіночого кварталу" Олена Кравець, яка мала чудовий вигляд у стильному брючному костюмі.

Кравець розповіла, що вбрання для виходу у світ їй підбирає особистий стиліст, вона тільки затверджує.

На запитання, чи обирає вона тільки дизайнерські наряди, Кравець відповіла: "По-різному буває, залежить від настрою і відповідності місцю.

Люблю і масмаркет, і демократичні марки".

З наближенням початку концерту за лаштунками активізувалася робоча атмосфера – ближче до сцени підносили реквізит, лігасмішники жартували й допомагали один одному з репетиціями інтонацій.

А зал тим часом наповнювався.

Володимир Зеленський з'явився у спеціально облаштованій зоні перед виходом на сцену, де він зазвичай спілкується з командами перед виступом.

І за деякий час, коли вже всі були готові, він вийшов на сцену і дав старт гумористичній грі.

Суть спецпроекту "Ліги Сміху" полягає у тому, що зірки шоу-бізнесу і професійні коміки, які цілий сезон сиділи у суддівських кріслах, тепер змагаються між собою на сцені у складі збірних команд.

Зі сторони зірок були Оля Полякова, Влад Яма, Надя Дорофєєва, Стас Баклан.

Їм протистояли Євген Кошовий, Олена Кравець, Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.

Кошовий з Ткачем із захватом спостерігали за виступом своїх суперників, гучно регочучи з їхніх жартів та обмінюючись враженнями із Зеленським.

Сам лідер "Кварталу 95" також дуже емоційно реагував на те, що відбувається на сцені, відмічаючи моменти, які йому особливо сподобалися.

Оля Полякова, яка раніше розповідала, що брала уроки акторської майстерності, відповідально підійшла до виступу.

Поки на сцені працювала команда її суперників, вона разом з капітаном "Стоянівки" репетирувала у холі перед великими дзеркалами на стіні.

Згодом до їхніх репетицій доєдналися Надя Дорофєєва і Влад Яма.

Решта учасників гри та працівники, які створюють шоу, з цікавістю спостерігали за грою на численних екранах, встановлених за лаштунками.

Результат протистояння команд зірок та коміків глядачі дізнаються вже скоро.

Телеканал 1+1 покаже спецпроект "Ліги Сміху" у період новорічних свят.

Источник материала
Поделиться сюжетом