Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу
Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу

Як виглядають тістечка від найкращого кондитера світу

Цього року звання найкращого шефа-кондитера за версією престижної премії The World's 50 Best Restaurants присудили 32-річному французу Седрику Гроле.

Його фірмовими десертами є їстівні кубики Рубіка, власна інтерпретація традиційного французького пирога з яблуками й напрочуд реалістичні скульптурні тістечка у формі різноманітних фруктів."Мої десерти вже копіюють у різних куточках світу.

Тож вони цілком можуть стати трендовими.

Над розробкою нових я працюю останні 3 роки.

Сподіваюся, саме вони замінять макарони", — сказав Гроле в інтерв'ю ресурсу FOOD&WIINE.

Француз збирається здійснити прорив у кондитерському мистецтві, використавши для створення своїх нових десертів перець і овочі.

Шанувальників у десертів Гроле безліч.

Причому не лише в соцмережі, де на сьогодні він має більше 1 мільйона підписників.

На початку року чоловік відкрив власну кондитерську.

Знаходиться заклад на території 5-зіркового паризького готелю Le Meurice.

Щодня в ньому збирається величезна черга."Відкриваємося ми опівдні.

Деякі люди чекають у черзі за десертом протягом півтори години.

Вистачає не всім.

Зазвичай уже за 4 години все розпродується", — каже кондитер.

Раніше показали кулінарні шедеври дніпровчанки Юлії Тимко.

Дівчина пече барвисті торти, за які щасливі клієнти пишуть їй щирі слова подяки.

У минулому Юлія працювала технологом на цукерковій фабриці.

Пекти почала кілька років тому.

Источник материала
Поделиться сюжетом