Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 25 хвилин.
Порції: 4.
225 г рисової локшини.
500 г свинячого філе.
2 ст.
рослинного масла.
3 зубчики часнику.
2 головки цибулі.
2 ст.
3 жовтих перця.
2 ст.
рибного соусу.
50 г кінзи.
50 г листя базиліка.
Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді приблизно 7 хвилин, поки вона не стане м'якою.
Зливаємо воду і перекладаємо локшину у велику миску.
Півсклянки води від локшини залишаємо для фаршу.
Розігріваємо у великій сковороді 1 ст.
масла, кидаємо в нього дрібно нарізаний часник і смажимо 1 хвилину.
Додаємо свиняче філе, нарізане невеликими шматками і готуємо 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Обсмажену свинину перекладаємо в миску.
Додаємо в сковороду олію і смажимо у ньому на середньому вогні подрібнену цибулю і перець приблизно 3 хвилини.
Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину в сковороду і посипаємо каррі.
Помішуючи, готуємо ще 1 хвилину.
Далі вливаємо чверть склянки води від локшини в сковороду з м'ясом, перемішуємо і кладемо м'ясо в миску з локшиною.
Додаємо рибний соус, ще трохи води і кінзу з базиліком.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога, який тане в роті.