Для любителів китайської кухні: рисова локшина зі свининою і каррі
Для любителів китайської кухні: рисова локшина зі свининою і каррі

Для любителів китайської кухні: рисова локшина зі свининою і каррі

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 4.

225 г рисової локшини.

500 г свинячого філе.

2 ст.

рослинного масла.

3 зубчики часнику.

2 головки цибулі.

2 ст.

3 жовтих перця.

2 ст.

рибного соусу.

50 г кінзи.

50 г листя базиліка.

Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді приблизно 7 хвилин, поки вона не стане м'якою.

Зливаємо воду і перекладаємо локшину у велику миску.

Півсклянки води від локшини залишаємо для фаршу.

Розігріваємо у великій сковороді 1 ст.

масла, кидаємо в нього дрібно нарізаний часник і смажимо 1 хвилину.

Додаємо свиняче філе, нарізане невеликими шматками і готуємо 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

Обсмажену свинину перекладаємо в миску.

Додаємо в сковороду олію і смажимо у ньому на середньому вогні подрібнену цибулю і перець приблизно 3 хвилини.

Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину в сковороду і посипаємо каррі.

Помішуючи, готуємо ще 1 хвилину.

Далі вливаємо чверть склянки води від локшини в сковороду з м'ясом, перемішуємо і кладемо м'ясо в миску з локшиною.

Додаємо рибний соус, ще трохи води і кінзу з базиліком.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога, який тане в роті.

Источник материала
Поделиться сюжетом