Готуємо свинину по‑панськи: покроковий рецепт
Готуємо свинину по‑панськи: покроковий рецепт

Готуємо свинину по‑панськи: покроковий рецепт

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

2 зубчики часнику.

1 солоний огірок.

500 г свинини.

2 ст.

волоських горіхів.

1 пучок зелені.

3 ст.

М'ясо нарізаємо на порційні шматки.

Відбиваємо молотком, солимо, перчимо.

Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.

Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірок, додаємо часник, горіхи.

Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.

М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром додаємо соус.

Розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо протягом 20-30 хвилин.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.

Источник материала
Поделиться сюжетом