Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
2 зубчики часнику.
1 солоний огірок.
500 г свинини.
2 ст.
волоських горіхів.
1 пучок зелені.
3 ст.
М'ясо нарізаємо на порційні шматки.
Відбиваємо молотком, солимо, перчимо.
Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.
Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірок, додаємо часник, горіхи.
Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.
М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром додаємо соус.
Розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо протягом 20-30 хвилин.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.