Яловичі стейки в багеті: дуже цікавий рецепт
Яловичі стейки в багеті: дуже цікавий рецепт

Яловичі стейки в багеті: дуже цікавий рецепт

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

15 мл оливокового масла.

2 головки цибулі.

15 г цукру.

спеції за смаком.

600 г яловичини.

4 французьких багета.

100 г сиру.

Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою.

Готуємо 10 хвилин.

Знімаємо кришку і насипаємо цукор, готуємо 5 хвилин.

Приправляємо і відставляємо в сторону.

Розігріваємо сковороду-гриль і кладемо 4 стейка.

Готуємо 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.

Посипаємо спеціями і нарізаємо смужками.

Розрізаємо вздовж 4 невеликих багета і розподіляємо м'ясо і цибульну суміш між ними на нижніх частинах.

Зверху посипаємо сиром, накриваємо 2 половинками.

Подаємо з гірчицею.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.

Источник материала
Поделиться сюжетом