Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
15 мл оливокового масла.
2 головки цибулі.
15 г цукру.
спеції за смаком.
600 г яловичини.
4 французьких багета.
100 г сиру.
Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою.
Готуємо 10 хвилин.
Знімаємо кришку і насипаємо цукор, готуємо 5 хвилин.
Приправляємо і відставляємо в сторону.
Розігріваємо сковороду-гриль і кладемо 4 стейка.
Готуємо 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
Посипаємо спеціями і нарізаємо смужками.
Розрізаємо вздовж 4 невеликих багета і розподіляємо м'ясо і цибульну суміш між ними на нижніх частинах.
Зверху посипаємо сиром, накриваємо 2 половинками.
Подаємо з гірчицею.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.