Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 3.
300 г тофу.
200 г стручкової квасолі.
1 червоний солодкий перець.
2 зубчики часнику.
3 ст.
кунжутного масла.
1 ст.
свіжого імбиру.
4 ст.
соєвого соусу.
1 ст.
Нарізаємо кубиками тофу приблизно 2х2 см, поливаємо соєвим соусом.
Залишаємо на кілька хвилин, щоб сир просочився соусом.
Болгарський перець нарізаємо соломкою, квасолю варимо 2-3 хвилин.
Імбир і часник дрібно нарізаємо, обсмажуємо на кунжутній олії до золотистого кольору, виймаємо і викидаємо.
На сковороду, де смажиться імбир і часник викладаємо тофу, обсмажуємо до золотавої скоринки.
Викладаємо тофу в миску.
У ту ж сковороду кладемо перець і квасолю, обсмажуємо 2 хвилини.
При необхідності додаємо ще трохи олії, поливаємо його соєвим соусом.
Змішуємо квасолю з перцем і тофу, посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт картопляних зразів з грибами.