час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 1 год.
Порції: 4.
1 склянка рису.
300 г свинячого фаршу.
1 білокачанна капуста.
1 цибулина.
2 моркви.
2 ст.
рослинного масла.
1 ст.
томатної пасти.
сіль і перець за смаком.
приправи за смаком.
зелень за смаком.
Нарізаємо капусту, цибулю.
Натираємо моркву.
Включаємо мультиварку в режимі "випічка", кладемо фарш і готуємо близько 15 хвилин.
У той же час обсмажуємо на сковороді цибулю на рослинній олії, додаємо моркву і капусту.
Обсмажуємо близько 15 хвилин.
Фарш в мультиварці розбиваємо дерев'яною лопаткою.
Перекладаємо овочі в каструлю, перемішуємо з фаршем.
Додаємо 1 склянку рису, сіль, прец, приправу і томатну пасту.
Все перемішуємо, додаємо приблизно 1,5 склянки води.
Включаємо мультиварку в режим "плов".
Готуємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.