Кремль робить основну ставку на підрив України зсередини - Порошенко

Росія намагатиметься підірвати Україну зсередини через вибори президента і розвернути її у своєму напрямку.

Про це сказав президент Петро Порошенко на зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій у Києві."Розуміючи, що українська армія протягом останніх років якісно зміцнилася, й усвідомлюючи, що будь-яка подальша спроба військового вторгнення закінчиться для окупантів плачевно, у Кремлі основну ставку сьогодні роблять на підрив України зсередини.

2019 рік із цієї точки зору буде визначальним.

У Кремлі до цього готувалися ретельно і довго.

Не є секретом, що планують у Москві - керівництво Росії цього особливо і не приховує: провести на президентських і парламентських виборах в Україні підконтрольну собі владу", - сказав Порошенко.

За словами президента, Росія повним ходом веде операцію зі впливу на українські вибори."Як президент, зроблю все, щоб російський вплив на наші вибори мінімізувати та створити всі умови для проведення вільних і чесних виборів в Україні, відповідно до найвищих міжнародних стандартів.

Для цього ми запросили для спостереження за президентськими виборами спостерігачів від авторитетних міжнародних організацій та окремих держав.

До 2019 року готувалися не лише у Кремлі", - зазначив Порошенко.

ЦВК уже зареєструвала екс-міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка, депутата фракції БПП Сергія Капліна, львівського мера Андрія Садового, колишнього лідера Аграрної партії Віталія Скоцика, екс-голову СБУ Валентина Наливайченка, голову партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, колишнього "регіонала" Євгена Мураєва і позафракційного народного депутата Віталія Купрія.

Источник материала
Поделиться сюжетом