Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
8 курячих ніжок.
2 ст.
оливокового масла.
1 ріпчаста цибуля.
1 ч.
меленого перцю чилі.
1 ч.
меленого коріандру.
400 г консервованих помідорів.
2 ст.
томатної пасти.
125 г консервованої кукурудзи.
сіль і перець за смаком.
У розігрітому маслі на сковороді обсмажуємо курячі ніжки до коричневої скоринки.
Викладаємо на тарілку.
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо протягом 4 хвилин, щоб вона стала м'якою.
Додаємо коріандр і чилі.
Додаємо помідори з соком і томатну пасту.
В підготовлений соус повертаємо курку і готуємо її ще 20 хвилин.
Додаємо кукурудзу і готуємо ще 3-4 хвилини.
Приправляємо сіллю і перцем.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт легкої запіканки з курячим філе, овочами і квасолею.