Легка запіканка з курячим філе, овочами та квасолею
Легка запіканка з курячим філе, овочами та квасолею

Легка запіканка з курячим філе, овочами та квасолею

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 1 година 10 хвилин.

Порції: 4.

400 г замороженої цвітної капусти.

500 г філе курячої грудки.

400 г зеленої стручкової квасолі.

1 ріпчаста цибуля.

1 морква.

200 мл вершків.

150 г твердого сиру.

3 яйця.

1 пучок кропу.

2 ч.

рослинного масла.

Варимо в підсоленій воді куряче філе, відокремлюємо м'якоть.

В цьому ж бульйоні варимо капусту і квасолю, приблизно 7 хвилин.

Цибулю і терту моркву трохи обсмажуємо на 1 ч.

Філе подрібнюємо в блендері.

Відварені овочі теж подрібнюємо.

Далі змішуємо вершки, яйця, натертий сир, солимо за смаком.

Змішуємо всі інгредієнти разом.

Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї масу і випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.

Источник материала
Поделиться сюжетом