Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 1 година 10 хвилин.
Порції: 4.
400 г замороженої цвітної капусти.
500 г філе курячої грудки.
400 г зеленої стручкової квасолі.
1 ріпчаста цибуля.
1 морква.
200 мл вершків.
150 г твердого сиру.
3 яйця.
1 пучок кропу.
2 ч.
рослинного масла.
Варимо в підсоленій воді куряче філе, відокремлюємо м'якоть.
В цьому ж бульйоні варимо капусту і квасолю, приблизно 7 хвилин.
Цибулю і терту моркву трохи обсмажуємо на 1 ч.
Філе подрібнюємо в блендері.
Відварені овочі теж подрібнюємо.
Далі змішуємо вершки, яйця, натертий сир, солимо за смаком.
Змішуємо всі інгредієнти разом.
Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї масу і випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.