Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 1 год.
Порції: 4.
4 філе тіляпії.
2 яйця.
4 картоплі.
2 ст.
сіль за смаком.
2 ст.
рослинної олії.
Натираємо картоплю на крупній тертці.
Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.
Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу.
Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом.
Смажимо на середньому вогні.
Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу.
Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.