Простий покроковий рецепт риби в картопляній скоринці
Простий покроковий рецепт риби в картопляній скоринці

Простий покроковий рецепт риби в картопляній скоринці

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 1 год.

Порції: 4.

4 філе тіляпії.

2 яйця.

4 картоплі.

2 ст.

сіль за смаком.

2 ст.

рослинної олії.

Натираємо картоплю на крупній тертці.

Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.

Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу.

Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом.

Смажимо на середньому вогні.

Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу.

Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.

Источник материала
Поделиться сюжетом