Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 8.
150 г печива.
75 р масла.
75 г цукру.
1 х 397 г згущеного молока.
1 ч.
екстракту ванілі.
300 мл вершків.
3 маленьких стиглих банана, нарізаних.
50 г темного шоколаду.
Викладаємо основу глибокого противеня товщиною 20 см папером для випічки.
Щоб зробити основу, кришимо печиво до дрібних крихт і плавим масло на повільному вогні.
Змішуємо суміш.
Викладаємо ложкою в основу противеня.
Поміщаємо в холодильник на 15 хвилин.
Щоб зробити начинку, нагріваємо масло і цукор в маленькій антипригарній каструлі і перемішуємо на повільному вогні.
Доводимо згущене молоко до кипіння, помішуючи, протягом 2-3 хвилин.
Додаємо ваніль.
Тримаємо в холодильнику не менше 1 години.
Вершки збиваємо в мисці до появи м'яких піків.
Распологаем скибочки банана поверх іриски.
Зливаємо або наливаємо вершки зверху.
Залишаємо в холодильнику на годину.
На порталі Знай.
иа ви також можете знайти рецепт супу з сочевицею і беконом.