Рецепт бананового пирога, який тане в роті
Рецепт бананового пирога, який тане в роті

Рецепт бананового пирога, який тане в роті

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 8.

150 г печива.

75 р масла.

75 г цукру.

1 х 397 г згущеного молока.

1 ч.

екстракту ванілі.

300 мл вершків.

3 маленьких стиглих банана, нарізаних.

50 г темного шоколаду.

Викладаємо основу глибокого противеня товщиною 20 см папером для випічки.

Щоб зробити основу, кришимо печиво до дрібних крихт і плавим масло на повільному вогні.

Змішуємо суміш.

Викладаємо ложкою в основу противеня.

Поміщаємо в холодильник на 15 хвилин.

Щоб зробити начинку, нагріваємо масло і цукор в маленькій антипригарній каструлі і перемішуємо на повільному вогні.

Доводимо згущене молоко до кипіння, помішуючи, протягом 2-3 хвилин.

Додаємо ваніль.

Тримаємо в холодильнику не менше 1 години.

Вершки збиваємо в мисці до появи м'яких піків.

Распологаем скибочки банана поверх іриски.

Зливаємо або наливаємо вершки зверху.

Залишаємо в холодильнику на годину.

На порталі Знай.

иа ви також можете знайти рецепт супу з сочевицею і беконом.

Источник материала
Поделиться сюжетом