Росія планує провести на виборах в Україні підконтрольну собі владу, - Порошенко
Росія планує провести на виборах в Україні підконтрольну собі владу, - Порошенко

Росія планує провести на виборах в Україні підконтрольну собі владу, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що оскільки українська армія в останні роки якісно зміцнилася і спроба військового вторгнення закінчиться для Росії "плачевно", в Кремлі основну ставку сьогодні роблять на підрив України зсередини, тобто на вибори.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

"Що планують у Москві не є секретом.

Власне, керівництво Росії цього особливо і не приховує - провести на президентських і парламентських виборах в Україні підконтрольну собі владу", - сказав Порошенко.

Президент зазначив, що "мета також цілком зрозуміла - зупинити демократичний розвиток України, її рух у напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції, повернути її в так звану "російську сферу впливу".

"І це не просто наші прогнози.

Операція по впливу на українські вибори Росією вже ведеться повним ходом.

У зв'язку з цим я б хотів запевнити в тому, що як Президент зроблю все від мене залежне, щоб, по-перше, російський вплив на наші вибори мінімізувати", - сказав Порошенко.

Президент також підкреслив, що зробить все необхідне для того, щоб створити всі умови для проведення в Україні вільних і чесних виборів, у відповідності з найвищими міжнародними стандартами.

"З цією метою ми запросили для моніторингу за президентськими виборами спостерігачів від авторитетних міжнародних організацій та окремих держав", - додав Петро Порошенко.

Источник материала
Поделиться сюжетом