Справжній рай для ласунів: чізкейк з білим шоколадом
Справжній рай для ласунів: чізкейк з білим шоколадом

Справжній рай для ласунів: чізкейк з білим шоколадом

Час підготовки: добу.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 6-8.

200 г білого шоколаду.

300 г жирного вершкового сиру.

300 мл вершків.

1 ч.

лимонного соку.

1 ч.

екстракту ванілі.

175 г печива.

50 г несолоного масла.

Щоб зробити начинку, обережно білий шоколад розтоплюємо в жаростійкої чаші на каструлі, заповненої 4 см кип'яченої води на слабкому вогні.

Щоб зробити базу, кришимо печиво в кухонний комбайн і змішуємо до крихт.

Додаємо масло і знову обробляємо, поки суміш не почне стискатися і не прилипне до леза.

Викладаємо суміш печива у форму для пирога 20 см.

Задня частина ложки - найпростіший інструмент для роботи тут.

Залишаємо в холодильнику.

Збиваємо вершковий сир дерев'яною ложкою у великій мисці, поки вона не стане м'якою.

Акуратно складаємо злегка охолоджений, розтоплений білий шоколад.

М'яко збиваємо вершки, щоб вони стали густі, а потім додаємо в суміш білого шоколаду двома партіями.

Додаємо лимонний сік і ванільний екстракт і виливаємо суміш у форму.

Розгладжуємо верхню частину, накриваємо форму з допомогою плівки і охолоджуємо на ніч перед подачею на стіл.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.

Источник материала
Поделиться сюжетом