Час підготовки: добу.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 6-8.
200 г білого шоколаду.
300 г жирного вершкового сиру.
300 мл вершків.
1 ч.
лимонного соку.
1 ч.
екстракту ванілі.
175 г печива.
50 г несолоного масла.
Щоб зробити начинку, обережно білий шоколад розтоплюємо в жаростійкої чаші на каструлі, заповненої 4 см кип'яченої води на слабкому вогні.
Щоб зробити базу, кришимо печиво в кухонний комбайн і змішуємо до крихт.
Додаємо масло і знову обробляємо, поки суміш не почне стискатися і не прилипне до леза.
Викладаємо суміш печива у форму для пирога 20 см.
Задня частина ложки - найпростіший інструмент для роботи тут.
Залишаємо в холодильнику.
Збиваємо вершковий сир дерев'яною ложкою у великій мисці, поки вона не стане м'якою.
Акуратно складаємо злегка охолоджений, розтоплений білий шоколад.
М'яко збиваємо вершки, щоб вони стали густі, а потім додаємо в суміш білого шоколаду двома партіями.
Додаємо лимонний сік і ванільний екстракт і виливаємо суміш у форму.
Розгладжуємо верхню частину, накриваємо форму з допомогою плівки і охолоджуємо на ніч перед подачею на стіл.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.