Названі основні можливі претенденти на "Оскар"
Названі основні можливі претенденти на "Оскар"

Названі основні можливі претенденти на "Оскар"

17 січня.

Експерти назвали основних можливих претендентів на "Оскар".

Нагороду в категорії "Кращий фільм" можуть отримати кінокартини "Зірка народилася", "Рома" або "Зелена книга", передає УНН з посиланням на Gold Derby.

Найбільші шанси на перемогу в рейтингу у американського мюзиклу Бредлі Купера "Зірка народилася" (A Star is Born, 2018), у мексиканській стрічки Альфонсо Куарона "Рома" (Roma, 2018) і у фільму Пітера Фарреллі "Зелена книга" (Green Book, 2018).

Можливими претендентами на "Оскар" в категорії "Кращий фільм" також є: комедія Йоргоса Лантімоса "Фаворитка" (The Favourite, 2018) про період царювання англійської королеви Анни в XVIII столітті, "Чорний кланівець" (Blac.

KkKlansman, 2018) режисера Спайка Лі про протистояння темношкірого поліцейського і його напарника із злочинним угрупуванням, і фантастичний бойовик "Чорна пантера" (Black Panther, 2018) Райана Куглера про суперництво за унікальний метал, в яке втручається дух савани.

Крістіан Бейл (фільм "Влада"), Бредлі Купер і Рамі Малек ( "Богемська рапсодія") за оцінками кінокритиків, мають великі шанси отримати нагороду в категорії "Кращий актор", інформує портал.

Номінанти на "Оскар" будуть оголошені 22 січня, а 91-ша церемонія вручення кінопремії відбудеться 24 лютого 2019 року в Голлівуді.

Источник материала
Поделиться сюжетом