Про це повідомила прес-служба компанії.
В «Астарті» зауважили, що заводи компанії продовжили позитивну динаміку у підвищенні енергоефективності виробництва та якості продукції.
«Порівняно з 2017 роком використання енергії на тонну переробки зменшилося на 5%.
Частка цукру вищої категорії становила 87% (в тому числі екстра-класу -—16%) від загального виробництва», — відмітили в компанії.
Також у цьому сезоні цукровим заводам вдалося збільшити свою продуктивність в середньому на 4% до плану.
Виробництво гранульованого жому збільшилося на 9% до 47 тис.
Агрохолдинг «Астарта» поєднує 5 регіональних підрозділів: ТОВ «Полтавазернопродукт», ТОВ «Агрофірма ім.
Довженка», ТОВ «Добробут» (всі — Полтавська область), ТОВ «Хмельницьке» (Вінницька область) і ТОВ «Волочиськ-Агро» (Хмельницька область).
Основною діяльністю холдингу є виробництво цукру, а також вирощування й реалізація зернових і олійних культур, виробництво м'яса й молока.