Оголошено лауреатів "Людина року-2018"
Оголошено лауреатів "Людина року-2018"

Оголошено лауреатів "Людина року-2018"

Рада загальнонаціональної програми "Людина року" присудила акторці Аді Роговцевій Спеціальну премію "За високий стиль життя" за 2018 рік.

Її вручать на урочистій церемонії 23 березня у Національній опері України."Буде вручено іменну премію нашого відомого співвітчизника Михайла Вороніна, українського кутюр'є та відомого гуманіста, видатній українській акторці України Аді Роговцевій.

Це дуже справедливий вибір", - каже Аркадій Райцин, гендиректор програми.

Окрім того, спеціальну премію "За вірність гуманістичним ідеям та примноження загальнолюдських цінностей"отримає професор-трансплантолог Олександр Никоненко.

За видатний внесок в розвиток культури та мистецтва України нагородять білоруса Анатолія Ярмоленка, керівника ансамблю "Сябри".

Міжнародну премію в галузі культури та мистецтва отримає народна артистка Казахстану Роза Римбаєва.

Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні Герміне Поппелер отримає премію в галузі дипломатії, а от премію "За значний внесок у розвитку партнерських дружніх та економічних відносин з Україною " присудять послу ОАЕ в Україні Салему Ахмеду аль-Каабе."Регіональними лідерами року" можуть стати Голови Полтавської, Івано-Франківської та Одеської обласних держадміністрацій.

А "Міським головою року" - Голови Мукачева, Ніжина та Покровська.

Премію "Телевізійний журналіст року" можуть отримати ведуча інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні" телеканала "Україна" Ольга Грицик, ведуча ток-шоу "Микола Вересень та Світлана Орловська" на "Прямому" Світлана Орловська та ведучий "Прайм-тайм" на каналі "112 Україна" Володимир Полуєв."Спортсмени року" — Олімпійський чемпіон з фрістайлу 2018 року Олександр Абраменко, Чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, а також абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик.

Лауреатів програми визначають шляхом експертного опитування, остаточне рішення приймає Вища Академічна Рада програми.

За роки існування програми володарями почесного титулу "Людина року" стали 411 переможців у національних номінаціях і 119 володарів міжнародних та спеціальних премій програми.

Источник материала
Поделиться сюжетом