Асоціація постачальників торговельних мереж прогнозує, що навесні знову здорожчає молочна продукція.
Про це розповіли в ефірі “Сніданку 1+1”.
Через сезонне зниження надоїв ціни на молоко за останній місяць вже зросли на 3%.
Однак, зростання ціни, на жаль, не покращує якість продукції.
”Один стакан кефіру по калорійності дорівнює одному яблуку, жмені горіхів або половинці авокадо”, - каже дієтолог Каріна Дайненко.
Дієтологи радять обирати кефір 2,5 - 3,2% жирності.
Бо навіть після хірургічних операції такий продукт лікарі рекомендують пацієнтам.
Адже в ньому збережені природні поживні речовини.
Але лікарі забороняють кефір пацієнтам, у яких: виразка чи підвищена кислотність шлунку, панкреатит та печія, а також непереносимість молочних продуктів.
Проте, в повсякденному раціоні кефір для українців досі залишається одним із найулюбленіших молочних продуктів.
”За словами дієтологів, вживати кефір потрібно в другій половині дня.
Так краще засвоїться кальцій.
І обирайте продукт, у якого короткий термін споживання.
Адже в такому менше консервантів”, - уточнили в ефірі.
д.) не мають сенсу.
І не тільки не корисні, а навіть шкідливі.