Українцям порадили пити кефір, попри чергове здорожчення
Українцям порадили пити кефір, попри чергове здорожчення

Українцям порадили пити кефір, попри чергове здорожчення

Асоціація постачальників торговельних мереж прогнозує, що навесні знову здорожчає молочна продукція.

Про це розповіли в ефірі “Сніданку 1+1”.

Через сезонне зниження надоїв ціни на молоко за останній місяць вже зросли на 3%.

Однак, зростання ціни, на жаль, не покращує якість продукції.

”Один стакан кефіру по калорійності дорівнює одному яблуку, жмені горіхів або половинці авокадо”, - каже дієтолог Каріна Дайненко.

Дієтологи радять обирати кефір 2,5 - 3,2% жирності.

Бо навіть після хірургічних операції такий продукт лікарі рекомендують пацієнтам.

Адже в ньому збережені природні поживні речовини.

Але лікарі забороняють кефір пацієнтам, у яких: виразка чи підвищена кислотність шлунку, панкреатит та печія, а також непереносимість молочних продуктів.

Проте, в повсякденному раціоні кефір для українців досі залишається одним із найулюбленіших молочних продуктів.

”За словами дієтологів, вживати кефір потрібно в другій половині дня.

Так краще засвоїться кальцій.

І обирайте продукт, у якого короткий термін споживання.

Адже в такому менше консервантів”, - уточнили в ефірі.

д.) не мають сенсу.

І не тільки не корисні, а навіть шкідливі.

Источник материала
Поделиться сюжетом