Волочкова показала свого коханого: не о пів на шосту, але в колготках
Волочкова показала свого коханого: не о пів на шосту, але в колготках

Волочкова показала свого коханого: не о пів на шосту, але в колготках

Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова нещодавно повернулася з відпочинку на Мальдівах, де вона вправлялась у шпагатах на пляжі та зустріла Новий рік, уткнувши ялинку просто в пісок.

А тепер прима насолоджується часом зі своїм коханим.

Зірка російського балету встигла опублікувати свіжі фото зі своїм обранцем, на яких, як завше, не показала обличчя чоловіка.

І хоча на світлинах, здавалося б, немає жодної деталі, за яку можна було б зачепитися, та Волочкова явно недооцінила свою аудиторію.

Фоловери знайшли на кадрах цікаві деталі, завдяки яким складають пазли портрету її обранця.

Так, на одному з фото відображена рука таємничого коханого балерини.

Користувачі звернули увагу і на тонкі, випещені пальці бойфренда Волочкової, і на його годинник, який показує за п'ятнадцять одинадцяту.

Це дало привід фоловерам порадіти за балерину, і вони привітали Волочкову з тим, що механізм її обранця показує не пів на шосту.

Також в нижньому лівому кутку уважні користувачі помітили ноги коханця зірки, який якраз сидить з лівого боку, і ці ноги в червоних колготках.

У деяких шанувальників склалося враження, що чоловік сидить практично голий, а сама Волочкова одягла коханця у свої колготки.

І тепер фоловери гадають – чи то обранець зірки такий бідний, що йому буквально нічого носити, поки старі речі в пранні, чи це просто одна з рольових ігор Волочкової і її чоловіка, де йому доводиться вбиратися в балетне трико і танцювати з примою "Лебедине озеро".

Як повідомляв портал Знай.

ua, Волочкова похвалилася райським відпочинком на Мальдівах – там можна і без купальника.

Також Знай.

ua писав, Волочкову назвали мастодонтом і сказали, з ким їй небезпечно фотографуватись.

Источник материала
Поделиться сюжетом