Сили спецоперацій отримали нову емблему: вовк выгрызе всіх ворогів України
Сили спецоперацій отримали нову емблему: вовк выгрызе всіх ворогів України

Сили спецоперацій отримали нову емблему: вовк выгрызе всіх ворогів України

Президент Петро Порошенко затвердив емблему Сил спеціальних операцій Збройних сил.

На ній зображений вовк, який підперезаний золотим поясом.

Про це сказано в указі Президента №11 від 17 січня.

"Емблемою Сил спеціальних операцій Збройних Сил України є зображення крокуючого вовка срібного кольору, подпоясанного золотим поясом-наузом, яке накладено на вінок з лаврового листя срібного кольору", - зазначено в документі.

У центрі нижній частині вінка емблеми розміщується срібний двозуб - знак Святослава Хороброго, князя Київської Русі.

Під нижньою частиною вінка півколом розміщується стрічка золотого кольору, і присутній девіз князя Святослава "іду на ви".

Також затверджено прапор і штандарт Сил спецоперацій.

uа" писав, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що пропозиція США з приводу місії ООН на сході України – неприйнятно, і запевняє, що "Донбас не здасться".

Лавров сказав, що Росія запропонувала організувати місію ООН, щоб взяти під охорону спостерігачів ОБСЄ, присутніх на сході України.

На думку Лаврова, дані правила полягає не в сприянні діалогу між Києвом і бойовиками, а в тому, щоб "ввести на Донбас 30-тисячний військовий контингент з важкими озброєннями і взяти під контроль весь периметр тій території Донбасу, про яку ми зараз говоримо", - розповів міністр.

Як повідомляв портал "Знай.

uа", на Донбасі на лінії розмежування вантажівка з українськими військовими потрапив під обстріл, є поранені.

Інцидент стався сьогодні 16 січня 10.30 на кордоні Донецької та Луганської областей за селищем Троїцьке Попаснянського району.

Після виявлення супротивника, воїнами ООС був знищений МТ-ЛБ 2-го батальйону 6-го окремого механізованого полку 2 АК російсько-німецьких окупаційних військ.

Источник материала
Поделиться сюжетом