Рівний рахунок у Кременчуці і дві перемоги Донбасу. Огляд перших матчів 1/2 фіналу плей-оф УХЛ

14 березня завершилися перші матчі півфінальних серій плей-оф Української хокейної ліги - Парі-Матч, в рамках яких Кременчук і Дніпро записали на свій рахунок по одній перемозі, а Донбас двічі обіграв Білий Барс.

Кременчук Дніпро 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) і 3:2 ОТ (0:0, 1:1, 1:1.

1:0)У Кременчуці у команд спостерігалася абсолютно рівна за всіма параметрами гра.

Не дивно, що після двох перших півфінальних поєдинків, рахунок в серії залишився1:1і в Херсоні клуби почнуть все спочатку.

Як в першому, так і в другому матчі право відкрити рахуноквипадало команді гостей, а Кременчук був змушений відіграватися і раз по раз порівнювати рахунок.

І якщо в першому поєдинку у "містян" так і не вийшло відігратися, то другий матч був більш вдалим для господарів майданчика.

ШайбаІвана Савченкав першому матчі так і залишилася єдиною для "містян".

До того ж мало того, що кременчуківці не змогли зрівняти рахунок на табло, але і на останніх секундах зустрічі пропустили в порожні ворота відІвана Дунаєва, який встановив рахунок1:3.У другій зустрічі кременчуківці змогли взяти себе в руки і довести справу до овертайму, де в більшостіВладислав Грицькихпрошив.

Олега Петроваі вирвав перемогу у принципового противника.

Тепер півфінальна серія між Кременчуком та Дніпром переїжджає в Херсон, де вже16 і 18 березняо14:00 та 19:00відповідно команди зіграють третій і четвертий поєдинки.

Матчі в прямому ефірі покаже телеканал XSPORT.

Донбас Білий Барс 9:1 (3:0, 2:1, 4:0) і 5:4 (1:0; 2:2; 2:2)Старт півфінальної серії в Дружківці був менш прозаїчним, ніж в Кременчуці.

У бій вступив чинний чемпіон України і поступатися місцем у фіналі донеччани вже точно не хотіли.

Таким чином зараз рахунок в 1/2 фіналу між донеччанами і "барсами"2:0на користь команди Сергія Вітера.

Відразу бажання Донбасу перемогти показалося і на табло - в загальному за два матчі у воротах Білого Барса опинилося14 шайб.

Перший поєдинок, який закінчився з рахунком9:1, донеччани провели на куражі, а ось білоцерківців реалізація підвела.

Якщо у Донбасу вийшло реалізовувати кожнутретюсвою спробу (9 шайб з 30 кидків), то у "барсів" з32 спробрезультативною сталатільки одна.

В ході цього матчуВіталій Кірющенков оформив дубль, а найкращий бомбардир Донбасу в "регулярки"Віталій Лялька набрав 3 (1+2) бали.

У другому матчі "барси" зібралися і стали набагато акуратніше грати і в обороні, і в нападі.

І хоч по ходу матчу білоцерківці поступалися0:3,але до початку третього періоду.

Назар РужніковіМихайло-Максим Ядловський(двічі) змогли зрівняти рахунок і отримати непоганий шанс зрівняти рахунок в серії.Однак, Донбасу такий розклад припав не до душі, і вже через 7 хвилин.

Вадим Мазур і Олександр Костіковвивели свій клуб вперед, ніж та забезпечили Донбасу перемогу у другому матчі півфіналу.

У цих матчах варто відзначити активну гру форварда.

Владислава Куцевіча, який набрав4 (1+3) бали, взявши участь в більшості закинутих шайб своєї команди.

Тепер півфінальна серія між Донбасом і Білим Барсом переїжджає в Білу Церкву, де вже17 і 19 березняв17:00 і 18:45відповідно команди зіграють третій і четвертий поєдинки.

Матчі в прямому ефірі покаже телеканал XSPORT.

Источник материала
Поделиться сюжетом