Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
1 капуста.
7 морквин.
2 головки часнику.
1 пучок петрушки.
1 л води.
250 г цукру.
1 склянка оцту.
500 мл олії.
2 ст.
Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин.
Дістаємо з води і розбираємо на листки.
Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.
Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників.
На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.
Складаємо туди голубці.
Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.