Італійці шукають новітні технології
Італійці шукають новітні технології

Італійці шукають новітні технології

Як говориться у повідомленні організаторів, метою конкурсу є вибір найкращих технологій та найбільш інноваційних рішень в сфері сталого розвитку в усьому світі, які застосовуються у сільському господарстві та агропромисловому секторі та можуть призвести до поліпшення соціально-економічного стану в країнах, що розвиваються: від виробництва до переробки та зберігання харчових продуктів, від логістики до доведення готової продукції до споживача, від раціонального та ефективного управління запасами до поєднання трьох найважливіших сфер — сільського господарства, розподілу енергоресурсів та навколишнього середовища.

«Країни, до яких ми звертаємося, пропонують цікаві ринкові можливості, і ця премія є частиною нашої стратегії сталого інклюзивного розвитку», — зазначила голова UNIDO ITPO Italy Діана Баттаджа.

До участі у конкурсі запрошуються стартапи та компанії, дослідники та університети, центри досліджень та трансферу технологій, асоціації та громадські організації з усього світу.

Заявки приймаються до 31 березня 2019 року на сайті.

Нагороду отримають 7 категорій, включаючи жінок, молодих людей віком до 35 років, учасників конкурсу, що зосереджені на встановленні зв'язку між продовольством, кліматичними змінами та біорізноманіттям.

Крім того, особлива увага приділятиметься проекту, що потенційно є більш інноваційним для майбутнього агробізнесу та країн, що розвиваються.

UNIDO ITPO Italy запропонує переможцям пакет послуг для підтримки реалізації їхніх пропозицій.

Церемонія нагородження відбудеться 15 травня 2019 року в Римі.

Захід відбудеться в день відкриття EXCO 2019, першої міжнародної виставки, присвяченої інноваційним рішенням у сфері кооперації задля розвитку.

Для довідки: UNIDO ITPO Italy — International Award 2019, www.

it/award2019, ITPO-Italy-Award-2019@unido.

org, +39 06 6796521.

Источник материала
Поделиться сюжетом