Слабосолена червона риба з коньяком
Слабосолена червона риба з коньяком

Слабосолена червона риба з коньяком

Зазвичай у магазині слабосолена риба коштує вдвічі дорожче за свіжу.

Проте, приготувати неперевершений делікатес дуже просто.

Для цього знадобляться спеції, які можна знайти на будь-якій кухні, та зелень.

Щоб надати червоній рибі пікантного аромату, я зазвичай додаю трохи коньяку.

Підготовка займає лічені хвилини, після цього рибу ставимо в холодильник на 12 годин та смакуємо.

З такої червоної риби можна приготувати смачні бутерброди, вишукані тарлеталетки, рулет або неперевершений салат.

500 г філе червоної риби (у мене був лосось);.

2 ст.

1 ст.

1 ст.

1 ч.

меленого перцю;.

1 ч.

рожевого перцю горошком;.

1 ч.

сушеного розмарину;.

пучок кропу.

Час приготування: 12 годин.

Приготування покроково:.

Філе лосося промити і просушити.

Кріп дрібно порубати.

Сіль, цукор, перець та розмарин змішати в окремій ємності.

Розстеляємо на столі харчову плівку.

Посипаємо сумішшю солі, цукру і перцю, викладаємо зверху шматок риби.

Солимо-перчимо, посипаємо кропом, скроплюємо коньяком.

Укладаємо зверху другий шматок риби і повторюємо процедуру.

Туго замотуємо плівкою і відправляємо в холодильник мінімум на 12 годин.

Відеоверсія рецепту:.

Источник материала
Поделиться сюжетом