Зазвичай у магазині слабосолена риба коштує вдвічі дорожче за свіжу.
Проте, приготувати неперевершений делікатес дуже просто.
Для цього знадобляться спеції, які можна знайти на будь-якій кухні, та зелень.
Щоб надати червоній рибі пікантного аромату, я зазвичай додаю трохи коньяку.
Підготовка займає лічені хвилини, після цього рибу ставимо в холодильник на 12 годин та смакуємо.
З такої червоної риби можна приготувати смачні бутерброди, вишукані тарлеталетки, рулет або неперевершений салат.
500 г філе червоної риби (у мене був лосось);.
2 ст.
1 ст.
1 ст.
1 ч.
меленого перцю;.
1 ч.
рожевого перцю горошком;.
1 ч.
сушеного розмарину;.
пучок кропу.
Час приготування: 12 годин.
Приготування покроково:.
Філе лосося промити і просушити.
Кріп дрібно порубати.
Сіль, цукор, перець та розмарин змішати в окремій ємності.
Розстеляємо на столі харчову плівку.
Посипаємо сумішшю солі, цукру і перцю, викладаємо зверху шматок риби.
Солимо-перчимо, посипаємо кропом, скроплюємо коньяком.
Укладаємо зверху другий шматок риби і повторюємо процедуру.
Туго замотуємо плівкою і відправляємо в холодильник мінімум на 12 годин.
Відеоверсія рецепту:.