Анонс вирішального поєдинку між Кременчуком та Дніпром

Чемпіонат України, УХЛплей-оф, півфінал27 березня18:30 Кременчук Дніпро, пряматрансляція телеканал XSPORTЗараз рахунок в серії між цими командами складає3:3і тому в сьомому матчі в Кременчуці вирішиться другий учасник фіналу плей-офф Української хокейної ліги - Парі-Матч.

Зараз жодна з команд не має право на помилку, адже на кону стоїть путівка в вирішальний етап чемпіонату.

Варто відзначити, що містяни в поточному розіграші півфіналу ще не програвали на своїй домашній арені, що говорить про потужну підтримку місцевих вболівальників на Айсбергу.

У цій парі важко віддавати явну перевагу однієї з команд, адже у всіх шести матчах клуби вели однаково гостру і дійсно рівну боротьбу.

Попри це, статистика кидків все ж залишилася за кременчужанами - команда Олександра Савицького перекидала противника з рахунком200:167.З цих200 кидківрезультативними для "городян" стали тільки10 спроб, а херсонці, в свою чергу з167 моментівреалізували11.Якщо говорити про розіграші більшості, то тут сильнішими виявилися підопічні Дмитра Підгурського, які реалізували3з19 вилученьпротивника.

У кременчужан, в свою чергу, результативними були2з25 спроб.

Як і раніше в топі бомбардирів лідирує білоруський нападник Дніпра Іван Дунаєв, який в 8 матчах плей-офф набрав10 (3+7) очок, а перше місце серед бомбардирів-захисників у другому етапі чемпіонату утримуєДмитро Пугачовз5 (3+2 ) результативними балами.

Кращими форвардами кременчужан в поточному розіграші плей-оф єІван Савченкота.

Олексій Ворона, які набрали по4 очкив 6 матчах.

Першимфіналістом плей-офстав донецький Донбас, який з рахунком в серії 4:1обіграв Білий Барс, і саме на майданчику донеччан стартує розіграш вирішальних матчів чемпіонату.

Источник материала
Поделиться сюжетом