Дієтолог пояснила, від якого хліба не гладшають
Дієтолог пояснила, від якого хліба не гладшають

Дієтолог пояснила, від якого хліба не гладшають

12:41, 26 березня 2019.

Країна.

79.

Лікар розповіла й про користь хліба.

Названо корисний для фігури хліб / фото pixabay.

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська пояснила, що буде, якщо не їсти хліб зовсім і навіщо їсти його взагалі.

За її словами, якщо хліб з подрібненого зерна, з великою кількістю висівок, то з'їдати кілька шматочків у день допустимо, пише "Главред".

"Тому що хліб покращує наш настрій, коли ми їмо, і дає відчуття ситості.

Також він є джерелом нерозчинної клітковини, яка стимулює моторику кишечника", – нагадала експерт.

Водночас від всіх хлібів, виготовлених з білого очищеного борошна (батони, чіабати, булочки) та пофарбованого борошна (коричневий пухкий хліб), потрібно однозначно відмовлятися, наголосила Скиталінська.

Раніше в.

глави МОЗ Уляна Супрун зруйнувала міфи про хліб на дріжджах.

#дієтологія.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны