У ЗСУ з'явиться новий автономний польовий табір – фото
У ЗСУ з'явиться новий автономний польовий табір – фото

У ЗСУ з'явиться новий автономний польовий табір – фото

З метою забезпечення належних умов для розміщення військ (сил) у польових умовах у Збройних силах України реалізується проект експериментального автономного польового табору для розміщення батальйону з використанням сучасних модульних конструкцій, захищених споруд, та комплекту польової інфраструктури для життєзабезпечення особового складу.

Про це під час брифінгу розказав начальник Головного управління логістики – заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Гаврилюк Іван Юрійович, інформує Український мілітарний портал.

На сьогодні, на підставі наказу МО України проведено технічну специфікацію комплекту польового табору, у тому числі за окремими його елементами та моніторинг підприємств України щодо можливості їх виготовлення.

Планується до вересня провести закупівлю та впродовж 3-х місяців дослідну експлуатацію закупленого зразку, за результатами якої поставити на забезпечення Збройних Сил України.

До складу комплекту входять каркасні намети для розміщення особового складу, модульні конструкції для розташування побутових приміщень, медичного підрозділу, штабу тощо.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны