День дебатів: У поліції розповіли про обстановку в центрі Києва
День дебатів: У поліції розповіли про обстановку в центрі Києва

День дебатів: У поліції розповіли про обстановку в центрі Києва

"Олімпійський" перед дебатами.

Facebook Ігор Жданов.

У поліції розповіли про обстановку біля національного спорткомплексу "Олімпійський", де сьогодні, 19 квітня, мають відбутися дебати кандидатів у президенти України.

Начальник Головного Управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко в ефірі "112 Україна" повідомив, що правоохоронці вже почали запускати людей на стадіон.

За його словами, запуск на НСК завершувати не будуть, однак доступ до фан-зони за 10 хвилин до початку дебатів буде обмежено.

Крищенко порадив всім охочим потрапити до фан-зони врахувати час на проходження всіх перевірок, аби встигнути потрапити на стадіон.

Голова столичної поліції також повідомив, що вулиці в центрі міста будуть перекриті до того моменту, поки в цьому буде необхідність.

Він додав, що всі подальші дії правоохоронців залежатимуть від ситуації на НСК, зокрема, кількості людей.

За інформацією заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, порядок у день дебатів на НСК "Олімпійський" забезпечують більше 10 тис.

Крім того, на місці працюють співробітники вибухотехнічної групи, кінологи та патрульні.

Фацевич зазначив, що сьогодні на НСК очікується до 60 тис.

Кореспондент "112 Україна", яка зараз перебуває біля "Олімпійського", розповіла, що на центральному вході на стадіон встановлені близько 30 металошукачів.

Правоохоронці не дозволяють проносити з собою воду - люди допивають і викидають пляшки в смітник.

Кореспондент звернула увагу на те, що люди у чергах стоять із роздрукованими електронними квитками, так як раніше про це попереджали.

Після цього пройдуть дебати в студії "Суспільного", вони почнуться о 21:00.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны