День вишиванки: Марлос та Мораєс підтримали Україну
День вишиванки: Марлос та Мораєс підтримали Україну

День вишиванки: Марлос та Мораєс підтримали Україну

Гравці збірної України Жуніор Мораєс і Марлос долучилися до українського свята День вишиванки.

Футболісти разом сфотографувалися у вишиванках.

Як раніше повідомляв Знай.

ua, УЄФА перевірив натуралізацію бразильського нападника "Шахтаря" Жуніора Мораєса і підтвердив законність його виступу за збірну України.

"Контрольно-дисциплінарний орган УЄФА підтвердив правомірність виступів Жуніора Мораєса за збірну України у матчах з Португалією і Люксембургом! Це перемога Мораєса і всього українського футболу! Ми завжди будемо до останнього захищати національну збірну та її гравців - справжніх патріотів України, і в УЄФА, і у ФІФА.

А Жуніор вже довів, що є її патріотом.

Адже в той час, коли чимало футболістів після початку війни на Донбасі покинули Україну, Мораєс залишився вірним нашій країні, вибравши її новою батьківщиною для своєї сім'ї і зробивши свідомий громадянський вибір на користь нашої держави.

Таким чином, Жуніор продемонстрував хороший приклад патріотизму для молодого покоління і майбутніх гравців національної збірної! Браво Мораєс!.

Щиро бажаю футболісту успіхів і забитих голів за головну команду України! А вболівальників збірної запрошую підтримати "синьо-жовтих" у двох найближчих матчах з Сербією і Люксембургом, які відбудуться у Львові на початку червня! Слава Україні!", - написав Павелко у Facebook.

Як писав Знай.

ua, юрист відмовився вести скандальну "справу Мораєса".

Як раніше повідомляв Знай.

ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.

Источник материала
Поделиться сюжетом