Суд виніс остаточне рішення "Сватам": усі деталі
Суд виніс остаточне рішення "Сватам": усі деталі

Суд виніс остаточне рішення "Сватам": усі деталі

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва виніс вирок щодо заборони популярного телесеріалу "Свати".

Про це повідомляє прес-служба суду, пише Politeka.

"Колегія суддів Шостого ААС розглянула скарги Служби безпеки України та Державного агентства України з питань кіно в адміністративній справі за позовом ТОВ "Телерадіокомпанія студія 1+1", ТОВ "Кіноквартал" до Міністерства культури України, Державного агентства України з питань кіно, Служби безпеки України", - йдеться в повідомленні.

У середу, 15 травня, колегія шостого апеляційного адміністративного суду відхилила апеляцію щодо заборони показу серіалу "Свати".

Рішення суду нижчої інстанції, яке передбачає скасування заборони на в’їзд в Україну російського актора Федора Добронравова і ретрансляцію деяких його фільмів залишили без змін.

Держкіно і СБУ намагалися юридично оскаржити дане рішення.

"Під час ухвалення рішення у справі, судом було проаналізовано зміст довідки, яка була підготовлена СБУ і на підставі якої прийняті й інші оскаржувані рішення, та встановлено, що вона була складена з порушенням нормативних вимог та за відсутності належних обґрунтувань", – пояснили в суді.

Також ми писали, що Оболонський районний суд присудив новообраному президенту Володимиру Зеленському штраф у розмірі 850 гривень з причини демонстрації бюлетеня при проведенні голосування у другому турі виборів 21 квітня.

Рішення прийняв суддя Владиславом Дев'ятко.

Серіал дозволили для показу в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.

ua", популярна актриса, виконавиця головної ролі у відомому серіалі "Свати" Анна Кошмал показу шанувальникам, як виглядає без макіяжу.

Також "Знай.

ua" писав, Верховна Рада України нарешті визначилася із датою інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Источник материала
Поделиться сюжетом