Тодоренко виправдалася за фотошоп на відвертих знімках: "Легше було взяти ідеальне тіло і прикріпити мою голову"
Тодоренко виправдалася за фотошоп на відвертих знімках: "Легше було взяти ідеальне тіло і прикріпити мою голову"

Тодоренко виправдалася за фотошоп на відвертих знімках: "Легше було взяти ідеальне тіло і прикріпити мою голову"

Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантний кадр в чорному бікіні, позуючи для популярного італійського бренду нижньої білизни і купальників Calzedonia.

Так, артистка дала інтерв'ю виданню Glamour Russia, розповівши, як швидко схудла після пологів на цілих 20 кілограм, проте шанувальники почали звинувачувати Регіну в надмірному фотошопі.

Молода мама не стала мовчати і вирішила виправдатися, засвітивши розкішні форми.

#фото.

Жопа Иногда мне кажется, что у некоторых людей просто нет совести, чувства такта, не хватает достойного воспитания, чтобы выражать свои мысли 💭 ! Вижу, что многие под предыдущим постом пишут «фотошоп», «фотошоп», «невозможно похудеть так быстро после родов», «ведьма, как пришла в такую форму» 😂 Ребята, которые написали около 20 раз слово «фотошоп» в комментария, я понимаю, что оно входит в ваш «исполинский» словарный запас , но прошу будьте чуточку тактичнее и лучше почитайте мою колонку в @glamour_russia о том, как привести себя в форму и скинуть 20кг.

Это ведь намного полезнее! Разъясню тем, кто плохо разбирается в рекламных компаниях: почти вся Реклама не обходится без ретуши(есть такие исключения, как недавно выпущенная Гуччи ), конечно же, и на моих фото для @calzedonia присутствует коррекция, где-то растушевали складку на попе, где-то немного подчистили полоску на животе , тк она смотрелась будто шрам после кесарево.

Но таких корректировок внесено минимально; в противном случае легче было взять идеальное тело и просто прикрепить мою улыбающуюся голову😁.

Вас Инстаграм тоже иногда вгоняет в рамки и комплексы?).

Іноді мені здається, що у деяких людей просто немає совісті, почуття такту, не вистачає гідного виховання, щоб висловлювати свої думки 💭 !.

Бачу, що багато хто під попереднім постом пишуть «фотошоп», «фотошоп», «неможливо так швидко схуднути після пологів», «відьма, як прийшла в таку форму» 😂 Друзі, які написали близько 20 разів слово «фотошоп» у коментарях, я розумію, що воно входить в ваш «велетенський» словниковий запас , але прошу будьте трішки тактовніше і краще почитайте мою колонку @glamour_russia про те, як привести себе в форму і скинути 20кг.

Адже це набагато корисніше!.

Роз'ясню тим, хто погано розбирається в рекламних компаніях: майже вся Реклама не обходиться без ретуші(є такі винятки, як нещодавно випущена Гуччі ), звичайно ж, і на моїх фото для @calzedoniaприсутня корекція, десь розтушували складку на попі, десь трохи підчистили смужку на животі , тк вона виглядала наче шрам після кесарева.

Але таких коригувань внесено мінімально; в іншому випадку легше було взяти ідеальне тіло і просто прикріпити мою усміхнену голову😁.

Многие из вас задают мне вопрос о том, как я приходила в форму после рождения ребёнка.

Те, кому это интересно, заходите по ссылке в сториз и читайте спец.

материал на сайте @glamour_russia 😘 На фото я через 3 месяца после родов на съемках рекламной кампании @calzedonia ❤️.

#Диета #Еда (если забыла что-то, позже допишу) Живот , как видите, ещё висит, но врачи сказали, что к 4-5му месяцу после родов все придёт в норму! Итак, рацион: 1.

первый месяц я ела всё.

🤦🏼‍♀️Скажу честно - переборщила: у ребёнка покраснели щеки, тк маленький кишечник не успел проснуться, а я не сразу сообразила, что нужно постепенно приучать человека к новой еде 2.

Второй месяц: брокколи 🥦, кабачок, картофель, авокадо, зелёный болгарский перец, шпинат, овсяная кашка, кукурузная каша, гречневая , киноа, рис, морковь, тыква , желтки яиц, Индейка, телятина, кролик, оливковое масло, лук, соль, перец- по возможности все печёное и на пару.

Третий месяц: ко всему вышеперечисленному добавляем свеклу, рукколу, рыбу , кокосовое масло, кокосовая мука(мои любимые кексы), артишок, оливки , баклажан, иногда латте с кокосовым или овсяным молоком , листья салата 🥬, кунжут , хумус , чечевица , круассаны 🥐 (не удержалась) 4.

ИСКЛЮЧИЛА сыры 🧀.

Вычислила, простите, что вздутие у нас от сыра 🙈 А также САХАР и СОУСЫ.

Йога каждое утро по 15-20мин 6.

Массаж - 15 раз 7.

Вода - 3,5 литра в день (вместе с чаем): 2 литра мне, 1,5литра для Майкла.

Mua&hair - @yanabuzychkina Стиль - @alisaboha @calzedonia - SOOOON!!!!!😃.

Фолловери взялися коментувати: "ми дуже добре вивчили твою фігуру з передачі «орел і решка», тому власне, думаю, всім все зрозуміло 😄", "Ну, якісь рамки? Межі правди? «Це я» / «Це я + Photoshop, на картинку не дивіться, у статті я розповідаю правду»?", "Регіна, ви красуня, люди пишуть від заздрості про фотошоп!", "Регіна, ти прекрасна 🔥😍😍".

Раніше "Знай.

uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.

Источник материала
Поделиться сюжетом