Єфросиніна оголила груди на обкладинці відомого глянцю: "Бажаю таке пізнати всім вам"
Єфросиніна оголила груди на обкладинці відомого глянцю: "Бажаю таке пізнати всім вам"

Єфросиніна оголила груди на обкладинці відомого глянцю: "Бажаю таке пізнати всім вам"

Знаменитість вирішила здивувати фанатів дуже незвичайним образом, ставши героїнею обкладинки червневого номера популярного глянцю Elle.

Так, артистка позувала у відвертій довгій сукні червоного кольору з екстремально глибоким декольте, засвітивши довгі ноги і розкішні груди.

Please Welcome!!! ⠀ Моя третья обложка Elle ..

⠀ И знаете что? Если бы мне в 20 или в 30 сказали , что в 40 я буду сниматься в настолько откровенном и сексуальном образе, я бы сочла это, как минимум, издёвкой- тогда самой большой моей фривольностью в открытости одежды были подкатанные рукава..

⠀ Но поверьте, девочки, испытать то, что я чувствую именно сегодня, глядя на себя новую, себя уверенную, и в этом возрасте - я желаю такое познать всем вам! Никогда не поздно превратить каждый свой комплекс и недостаток в уникальное достоинство! Никогда не поздно влюбиться ...В СЕБЯ! ⠀ Собственно и наш с @elle_ukraine разговор об этом! Читайте и делитесь впечатлениями #ваша.

Маша #covergirl.

"Please Welcome!!! ⠀.

Моя третя обкладинка Elle ...І знаєте що? Якби мені в 20 або 30 сказали , що в 40 я буду зніматися в настільки відвертому і сексуальному образі, я б вважала це, як мінімум, глузуванням - тоді найбільшою моєю фривольністю у відкритості одягу були рукава засукані..

Але повірте, дівчата, випробувати те, що я відчуваю саме сьогодні, дивлячись на себе нову, себе впевнену, і в цьому віці - я бажаю таке пізнати всім вам! Ніколи не пізно перетворити кожен свій комплекс і недолік в унікальну принаду! Ніколи не пізно закохатися ...В СЕБЕ!" - поділилася емоціями Єфросиніна.

Фолловери залишилися в захваті: "Маша, я Вас обожнюю❤️ ви така красива, добра та мудра жінка😍", "Маша , захоплююсь вами , вашими проектами , вашою соціальною позицією, зовнішнім виглядом і фізичною формою, рішучістю, силою волі.

Ви надихаєте.

Спасибі вам за це !!!", "Чудово 😍👏🏻❤️", "Крутєйша обкладинка і ти❤️", "Яка обкладинка 😍".

Раніше "Знай.

uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов.

Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Источник материала
Поделиться сюжетом