Колишня учасниця висловила про Холостяка і його обраницю все: "Вічно озлоблений пекінес"
Колишня учасниця висловила про Холостяка і його обраницю все: "Вічно озлоблений пекінес"

Колишня учасниця висловила про Холостяка і його обраницю все: "Вічно озлоблений пекінес"

Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну.

Обраницею зоряного холостяка стала 20-річна Дарина Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін.

Проте, частина України, які підтримували іншу учасницю - екзотичну Лілію Кім, залишилися незадоволені.

Микита Добринін.

"Не буде поста нещасної дівчини, яку не вибрали в фіналі! Я -щаслива! А все тому, що протягом всього проекту, я не втратила себе, я не вистрибувала із штанів, щоб здаватися кращою, я завжди була собою" - пише дівчина.

Не будет поста несчастной девушки, которую не выбрали в финале! Я -счастлива! 😌 А всё потому, что на протяжении всего проекта, я не потеряла себя, я не выпрыгивала из штанов, чтобы казаться лучше, я всегда была собой : честной, искренней и настоящей! Для меня было очень важно, чтобы Вы прочувствовали нашу историю для того, чтобы Вы знали, что такие истории есть не только тогда, когда включена камера, так же такие истории есть со счастливым концом! Верьте! Я не знаю, каких действий ему от меня не хватило , да и не хочу знать! Моё самое большое действие -это прийти на проект, это оставаться каждую неделю в таких непростых условиях, ради него.

Уж извините, что я не вешалась на шею, не говорила на каждом шагу о том, как я влюблена, не устраивала ему свиданий и не переступала через себя наперекор! Мне очень жаль, что в наше время, мужчины расслабились и считают , что девушка должна «действовать» наравне! Я всё прошла самостоятельно! Прошла через боль, депрессию, апатию ,разочарование и опустошение , я выдержала всё-всё-всёёё!!!!! 🙌🏻 Проекта в моей жизни больше нет и не будет, как и Никиты Добрынина! Спасибо ВАМ, мои дорогие за то, что вы настолько душевно-глубокие, со мной самые настоящие, светлые люди , которые остаются такими ВСЕГДА, а это куда важнее, у меня всё 💋.

Лілія повідомляє, що не знає і не хоче знати того, яких дій Микиті не вистачило від неї.

Вона впевнена, що те, що вона прийшла на шоу і залишалася там - це і є її найбільшою дію.

Далі, відкинута Добриніним написала, з натяком на Дарину Квіткову, що:.

"Вже вибачте, що я не вішалася на шию, не говорила на кожному кроці про те, як я закохана, не влаштовувала йому побачень і не переступала через себе наперекір! Мені дуже шкода, що в наш час, чоловіки розслабилися і вважають , що дівчина повинна «діяти» нарівні!".

Вона зазначила, що проекту в її житті більше немає і не буде, як і Микити Добриніна.

В коментарях багато хто вказує на помилки Лілії в поведінці, на що сама дівчина відповідає дуже агресивно:.

"Знаєте , я ніде не обговорювала цю парочку, багато честі, а те, що в моїх словах Ви бачите їх, говорить про те, що значить мої слова близькі", "В життя я дуже весела і життєрадісна і не ревнива , просто моя «роль», виявилася саме такою, нарізали мене саме так.".

Багато підписників дівчини стверджують, що вона видаляє негативні коментарі, а самих коментаторів кидає в "чорний список":.

"Мене жовтокожик заблочив! Що там пише про Микитоса і Дашу цей вічно похмурий і озлоблений пекінес?".

Як повідомляв Знай.

uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?.

Також Знай.

uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.

Источник материала
Поделиться сюжетом