Вина Villa Krim отримали перемогу в рамках щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху"
Вина Villa Krim отримали перемогу в рамках щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху"

Вина Villa Krim отримали перемогу в рамках щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху"

Вина Villa Krim отримали перемогу в рамках щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху".

За результатами незалежного дослідження споживчих переваг саме вина Villa Krim отримали статус Фаворит Експертів — 2018 в категорії "вино українського виробництва".

"Нам дуже приємно, що так багато українців в 2018 році, купивши пляшку тихого або ігристого вина, дозволили Villa Krim стати свідком яскравих моментів свого життя.

Villa Krim – саме затребуване вино України і ми вдячні вам, нашим шанувальникам, за вибір і можливість дарувати радість, настрій та нові враження.

В Villa Krim, ми віримо, що всесвіт складається не з атомів, а з історій! А тому, дуже велика кількість людей, закоханих у свою справу, працювали над тим, щоб дивовижне вино Villa Krim стало свідком самих щасливих історій в житті кожного українця.

І кожна пляшка з будь-якої колекції Villa Krim - це результат особливого праці та натхнення кожного нашого співробітника.

Адже Villa Krim - це особливе для особливих.", - сказала Ольга Бовт, бренд-менеджер ТМ Villa Krim.

Щорічно конкурс "Фаворит Успіху" проходить з метою визначення найкращих і найулюбленіших торгових марок українського ринку.

"Ми вважаємо, що, якщо є якийсь товар або послуга, і є асортимент конкурентних пропозицій - значить можна визначити найкращу з них.

Значить можна на підставі численних відгуків і рекомендацій, скласти простий і прозорий рейтинг, який в результаті дозволить визначити рекомендацію №1 - кращий вибір для покупця.

", - говорить організатор конкурсу "Фаворити Успіху" в Україні Людмила Пархоменко.

Всі дані досліджень народних уподобань оброблені фахівцями маркетингової дослідницької компанії In.

Mind та підтверджені аудитом Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Рейтинги гравців ринку було зафіксовано станом на кінець минулого року за більш ніж 600-м номінаціями та опубліковані у вільний доступ на FAVOR.

Источник материала
Поделиться сюжетом