Державіаслужба просить роз’яснити призупинення ліцензії SkyUp
Державіаслужба просить роз’яснити призупинення ліцензії SkyUp

Державіаслужба просить роз’яснити призупинення ліцензії SkyUp

13 червня, 2019, 14:11.

.

Державіаслужба прокоментувала ухвалу Баришівського районного суду Київської області , якою зупинено дію ліцензії авіакомпанії Sky.

Про це йдеться на сайті Державної авіаційної служби України.

10 червня 2019 року Державіаслужба отримала до відома копію ухвали Баришівського районного суд, яка зупиняє дію ліцензії Sky.

Up, виданої самою Державіаслужбою.

Суд відмовив позивачу у задоволенні заяви про забезпечення позову в частині заборони цій авіакомпанії здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення справи по суті.

Рішення вмотивоване тим, що такий захід забезпечення позову може мати наслідком припинення господарської діяльності суб’єкта господарювання, що у свою чергу може призвести до погіршення стану прав відповідача.

"Враховуючи мотивувальну частину ухвали суду, а також з огляду на те, що її виконання ускладнюється дією положень спеціального законодавства у сфері ліцензування видів господарської діяльності, Державіаслужба як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, 11 червня цього року звернулася до Баришівського районного суду Київської області із заявою про роз’яснення судового рішення", - зазначили в Державіаслужбі.

У ДАСУ додали, що після розгляду судом цієї заяви і постановлення відповідної ухвали Державіаслужба діятиме виключно в межах своєї компетенції та згідно з чинним законодавством.

Водночас, авіакомпанія Sky.

Up Airlines у прес-релізі повідомила, що працює в звичайному режимі, всі рейси виконуються за розкладом.

Призупинення ліцензії лоукосту Sky.

Up: Гройсман доручив захистити клієнтів.

У позивачки до Sky.

Up понад 30 правопорушень, пов'язаних з алкоголем, - Омелян.

12 червня Sky.

Up оскаржив рішення суду і вже працює у звичайному режимі.

Источник материала
Поделиться сюжетом