Солодка начинка для млинців: найпопулярніші рецепти

main image main image

Солодка начинка для млинців: найпопулярніші рецепти

Млинці є одними з улюблених домашніх страв.

Готувати їх нескладно, а смак виходить незрівнянним.

Млинці з різноманітними начинками – чудовий варіант сніданку, ситного перекусу або частування в дорогу.

Якщо ви хочете потішити своїх близьких чимось смачненьким та солоденьким – пропонуємо вам цікаві начинки до млинців.

Начинка для млинців з сиром та родзинками.

Млинці з сиром та родзинками.

Інгредієнти:.

– 300 г сиркової маси;.

– 100 г родзинок;.

– 300 г сиркової маси;.

– 100 г родзинок;.

Як приготувати начинку з сиру та родзинок:.

Родзинки помийте і поставте на декілька хвилин у гарячу воду.

Сиркову масу змішайте з родзинками.

За бажанням, замість родзинок ви можете додати курагу, корицю, ківі чи горіхи.

Начинка для млинців з бананами.

Млинці з бананами.

Інгредієнти:.

– 3 банани;.

– 70 г вершкового масла;.

– половина лимона;.

– 2 ст.

л цукру.

Як приготувати начинку з бананів:.

Розімніть банани виделкою до однорідної маси.

Видушіть половину соку лимона на суміш з бананів.

Розігрійте вершкове масло і збийте з цукром до повного розчинення.

З'єднайте з банановою масою.

Перемастіть млинці і складіть трикутником.

Начинка для млинців з яблуками.

Млинці з яблуками.

Інгредієнти:.

– 4 яблука;.

– 50 г цукрової пудри;.

– 50 г молочного шоколаду;.

– 15 мл води.

Як приготувати яблучну начинку:.

Яблука почистьте і видаліть серцевину.

Поріжте невеликими шматочками.

У каструлю залийте воду і коли вона закипить, яблука і цукрову пудру варіть 5-7 хвилин.

Коли яблука стануть м'якими, зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.

Шоколад поламайте на шматочки і змішайте з сиропом.

Начиніть солодкі яблучні млинці, посипаючи цукровою пудрою.

Начинка для млинців з апельсинами.

Млинці з апельсинами.

Інгредієнти:.

– 5 апельсинів,.

– 2 ст.

л цукру,.

– чорний шоколад.

Як приготувати начинку з апельсинів:.

Очистіть апельсини від шкірки, залишивши лише м'якоть.

Змішайте апельсини з цукром і розігрівайте 10 хвилин на сковороді, випаровуючи непотрібну рідину.

Коли начинка буде готова, викладіть її на млинці і посипте тертим шоколадом або кленовим сиропом.

Смачного!.

Фото и видео