Млинці є одними з улюблених домашніх страв.
Готувати їх нескладно, а смак виходить незрівнянним.
Млинці з різноманітними начинками – чудовий варіант сніданку, ситного перекусу або частування в дорогу.
Якщо ви хочете потішити своїх близьких чимось смачненьким та солоденьким – пропонуємо вам цікаві начинки до млинців.
Начинка для млинців з сиром та родзинками.
Млинці з сиром та родзинками.
– 300 г сиркової маси;.
– 100 г родзинок;.
Як приготувати начинку з сиру та родзинок:.
Родзинки помийте і поставте на декілька хвилин у гарячу воду.
Сиркову масу змішайте з родзинками.
За бажанням, замість родзинок ви можете додати курагу, корицю, ківі чи горіхи.
Начинка для млинців з бананами.
Млинці з бананами.
– 3 банани;.
– 70 г вершкового масла;.
– половина лимона;.
– 2 ст.
л цукру.
Як приготувати начинку з бананів:.
Розімніть банани виделкою до однорідної маси.
Видушіть половину соку лимона на суміш з бананів.
Розігрійте вершкове масло і збийте з цукром до повного розчинення.
З'єднайте з банановою масою.
Перемастіть млинці і складіть трикутником.
Начинка для млинців з яблуками.
Млинці з яблуками.
– 4 яблука;.
– 50 г цукрової пудри;.
– 50 г молочного шоколаду;.
– 15 мл води.
Як приготувати яблучну начинку:.
Яблука почистьте і видаліть серцевину.
Поріжте невеликими шматочками.
У каструлю залийте воду і коли вона закипить, яблука і цукрову пудру варіть 5-7 хвилин.
Коли яблука стануть м'якими, зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.
Шоколад поламайте на шматочки і змішайте з сиропом.
Начиніть солодкі яблучні млинці, посипаючи цукровою пудрою.
Начинка для млинців з апельсинами.
Млинці з апельсинами.
– 5 апельсинів,.
– 2 ст.
л цукру,.
– чорний шоколад.
Як приготувати начинку з апельсинів:.
Очистіть апельсини від шкірки, залишивши лише м'якоть.
Змішайте апельсини з цукром і розігрівайте 10 хвилин на сковороді, випаровуючи непотрібну рідину.
Коли начинка буде готова, викладіть її на млинці і посипте тертим шоколадом або кленовим сиропом.