Президент України відвідує Францію
Президент України відвідує Францію

Президент України відвідує Францію

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 17 червня здійснює робочий візит до Франції, а завтра, 18 червня вирушить до Німеччини.

Протягом двох днів голова держави проведе зустрічі з вищим керівництвом цих країн, повідомляє пресслужба Адміністрації президента.

17 червня глава України вдруге зустрінеться зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном.

"Президент України Володимир Зеленський 17 червня відвідає з офіційним візитом Французьку Республіку, а 18 червня – Федеративну Республіку Німеччина.

Програмою візитів передбачені зустрічі з керівництвом Франції і Німеччини, керівниками парламентів, а також представниками бізнесу", – повідомляли в Адміністрації президента.

«Найближчим часом президент Зеленський планує візит до Парижа, і президент нашої республіки Еммануель Макрон доручив мені провести підготовчу роботу до цього візиту», - зазначив міністр.

Глава МЗС Франції наголосив, що вони з президентом України вже проаналізували весь спектр українсько-французьких відносин.

Як повідомляв «Главком», у квітні ще у статусі кандидата в президента Володимир Зеленський уже зустрічався з лідером Франції у Парижі.

Источник материала
Поделиться сюжетом