Українські військові облаштовують украплення біля лінії розмежування на Донбасі
Українські військові облаштовують украплення біля лінії розмежування на Донбасі

Українські військові облаштовують украплення біля лінії розмежування на Донбасі

У районі проведення операції Об’єднаних сил військовослужбовці взяли участь у проведенні інструкторсько-методичного заняття із облаштування взводних опорних пунктів.

Відповідно до розпорядження командувача ООС генерал-лейтенанта Олександра Сирського, до проведення занять були залучені командири підрозділів, що виконують бойові завдання на лінії зіткнення з ворогом.

Про це повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

«Основна мета – продемонструвати військовослужбовцям усі обов’язкові елементи облаштування позицій, роз’яснити алгоритми роботи посадових осіб по облаштуванню інженерних споруд та укріплень», ідеться в повідомленні.

Зі слів організаторів заняття, кожна нова позиція українських військ має ставати непохитною фортецею, що забезпечує надійну безпеку особового складу і дозволяє контролювати визначену ділянку оборони.

В ООС зазначають, що заняття організовувались безпосередньо у смузі передових позицій Об’єднаних сил.

«Командувач операцією Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський особисто здійснив координацію та контроль проведення заняття.

А по завершенні – нагородив військовослужбовців одного з підрозділів сил ООС відзнаками Міністерства Оборони України», ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу на Донбасі зафіксовано 30 ворожих обстрілів.

Источник материала
Поделиться сюжетом