Переселенка шиє сумки із рекламних банерів
Переселенка шиє сумки із рекламних банерів

Переселенка шиє сумки із рекламних банерів

Переселенка з Макіївки Катерина Уварова шиє у Харкові сумки-шопери із використаних рекламних банерів."Людство давно вийшло з печер, де було актуально носити шкури диких звірів: ми живемо зовсім в інший час, коли є велика кількість нових матеріалів.

При цьому сміття – серйозна і велика проблема", – каже Катерина, передає dnews.

Поки підприємниця відшила перші 15 сумок.

Матеріалами для незвичайних аксесуарів стали рекламні банери конкурсів краси "Міс Макіївка", в яких Катерина брала участь.

Ще зі шкільних років вона цікавилася модою, тому талант до створення чогось модного і креативного у харківського дизайнера давно."Працюючи над створенням bannerbag (сумки та аксесуари з використанням банерів зовнішньої реклами), зрозуміла, що цілком креативно можна підходити до ідеї переробки сміття", – зазначила переселенка.

Дизайнер планує також комбінувати з банерною сіткою джинс.

Верховній раді України пропонують дозволити експеримент із обміну житла переселенців, що знаходиться на непідконтрольних українській владі територіях, на житло на підконтрольних територіях.

Так, законопроектом "Про проведення експерименту з обміну житла, яке перебуває у власності внутрішньо переміщених осіб на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей", пропонується законодавчо забезпечити проведення експерименту.

Источник материала
Поделиться сюжетом