На Закарпатті фермер збудував ягідну імперію на лекварі
На Закарпатті фермер збудував ягідну імперію на лекварі

На Закарпатті фермер збудував ягідну імперію на лекварі

Повідомляє shotam.

Леквар — ягідне варення, яке готується без цукру 2 дні.

Павло Тізеш продає його по всій Україні та ЄС.

Та ще й перетворив ферму на туристичну принаду.

«Коли почув захоплені відгуки від австрійців, вирішив почати бізнес», — розповів Павло Тізеш.

Купив 110-річне покинуте приміщення.

Витратив усі заощадження на преси та пастеризатори.

Побудував готель для туристів та музей варення.

Наразі фермер хоче кинути виклик «Кока-колі» своїм напоєм з бузини.

Источник материала
Поделиться сюжетом