Скуштуй літо: секрети приготування корисних смузі
Скуштуй літо: секрети приготування корисних смузі

Скуштуй літо: секрети приготування корисних смузі

Сайт "Кулінарна академія" розкриває декілька секретів приготування ідеального смузі.

По-перше, потрібно використовувати зелень.

М’ята, петрушка, шавлія, чебрець, розмарин, шпинат: листя і трави – найкорисніший інгредієнт, який варто просто додати і злегка збити.

По-друге, важливо підібрати інгредієнти для смаку та окремо – для текстури.

Манго, ягоди, яблуко, груша дадуть відмінну соковитість і кислуватість, а банани або авокадо – кремову гладкість.

Також завжди можна додати шматочок кореня імбиру, сік лимона або лайму.

По-третє, не захоплюйтеся змішуванням усього підряд.

Фрукти або ягоди плюс зелень або імбир, або овочі плюс зелень – гарні рішення.

Змішувати кріп, броколі, ківі і полуницю в одній склянці достеменно не потрібно.

Рецепти смачних смузі.

Полуниця + банан.

1/2 банана.

4-6 заморожених ягід полуниці (або свіжих).

1/2 ст.

нежирного йогурту без добавок.

1/2 або 1 ст.

апельсинового соку.

1 ст.

насіння льону.

У блендері спочатку змішайте банан, ягоди, йогурт і апельсиновий сік.

Додайте насіння льону і знову перемішайте.

Розлийте по склянках і подавайте.

Рецепт полунично-бананового смузі.

Морква + абрикос.

6 шт.

абрикосу (без кісточок, скибочками).

175 г.

манго, скибочками.

300 мл.

морквяного соку.

2 ст.

Змішайте всі інгредієнти в блендері до консистенції смузі і відразу ж подавайте.

Рецепт морквяно-абрикосового смузі.

Молоко + полуниця + паростки пшениці.

1 ст.

нежирного молока або кефіру.

4 ст.

нежирного йогурту без добавок.

3-5 ягід полуниці.

2 ч.

пшеничних паростків.

2 ч.

дикого меду.

Змішайте всі інгредієнти в блендері до консистенції смузі і відразу ж подавайте.

Рецепт смузі з паростками пшениці.

Источник материала
Поделиться сюжетом