Чоловік, прикинувшись лікарем, видурив гроші у пенсіонерки
Чоловік, прикинувшись лікарем, видурив гроші у пенсіонерки

Чоловік, прикинувшись лікарем, видурив гроші у пенсіонерки

25 червня.

Суд у Луганській області визнав місцевого жителя винним у тому, що він під виглядом лікаря шахрайським шляхом заволодів грошами 70-річної бабусі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури області, передає УНН.

За даними слідства, у серпні 2017 року 34-річний неодноразово судимий мешканець Новоайдарського району зателефонував літній жінці та повідомив про те, що її син потрапив у ДТП, а для проведення невідкладної операції їй потрібно було надати грошові кошти у сумі 14 тис.

Потім зловмисник під виглядом лікаря прийшов до потерпілої та шахрайським способом заволодів зазначеною сумою.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Однак після направлення у 2017 році обвинувального акту у цьому кримінальному провадженні до суду зловмисник, аби уникнути кримінальної відповідальності, виїхав на тимчасово окуповану територію Луганської області.

Повернувшись у 2019 році до Новоайдарського району, обвинувачений скоїв крадіжку металевих конструкцій із дачного домоволодіння в місті Щастя та розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

" Процесуальним керівником забезпечено належне процесуальне керівництво у кримінальному провадженні та надано суду беззаперечні докази вини обвинуваченого..

вироком Новоайдарського районного суду Луганської області зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.

2 ст.190 (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб) та ч.

2 ст.

185 (крадіжка, вчинена повторно) КК України, та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі", - повідомили у відомстві.

Источник материала
Поделиться сюжетом