Військовополонений моряк Беспальченко одружився в московському СІЗО
Військовополонений моряк Беспальченко одружився в московському СІЗО

Військовополонений моряк Беспальченко одружився в московському СІЗО

26 червня.

Захоплений Росією біля Керченської протоки військовополонений український моряк Віктор Беспальченко і його наречена Тетяна сьогодні розписалися в СІЗО "Лефортово" у Москві.

"Вітаю військовополоненого українського моряка Віктора Беспальченка і його наречену Тетяну з радісною подією! Через кілька місяців підготовки, отримання дозволів від слідства і адміністрації СІЗО, подолання адміністративних бар'єрів, мрія молодят здійснилася і сьогодні вони розписалися!" - написав захисник.

За його словами, після короткої церемонії одруження молодим надали один годину для спілкування під наглядом охоронців СІЗО.

"У зв'язку з цим бажаю нареченим тільки одного - якнайшвидшого звільнення Віктора і щасливого медового місяця подалі від Росії.

А радою і любов'ю у них і так буде все чудово!" - додав Полозов.

25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному море в порт Маріуполь у Азовському морі.

Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

У кінці травня Міжнародний трибунал з морського права зобов'язав Росію звільнити українських моряків.

Источник материала
Поделиться сюжетом